JOVIĆ ZA TELEGRAF O PRELASKU U ZVEZDU: Zvanično, ne znam ništa!

Reprezentativac Srbije i dalje ne zna ništa o pozivu crveno-belih * Zanimljivo, mladi bek ima dva menadžera od kojih je jedan Aleksandar Rašković. Čovek koji se nedavno preko medija sukobio sa Duškom Vujoševićem

  • 17

Nije dugo trebalo da Stefan Jović postane interesantan mnogim klubovima nakon dobrih igara za košarkašku reprezentaciju Srbije, a poslednja informacija glasila je da će mladi bek pojačati redove Crvene zvezde.

 

Međutim, daleko od toga da je posao završen.

 

- Izvinjavam se što ne odgovaram svim zainteresovanim na pitanje da li ću u Zvezdu. Za sada o tome znam samo iz medija i suzdržan sam pri izjašnjavanju - rekao je Jović za TELEGRAF.

 

 

Na pitanje da li bi došao u Zvezdu ili Partizan, Jović je rekao:

 

- Ne pokušavajte da me zbunite. U ovom trenutku nemam klub i ne bih se izjašnjavao povodom toga. Profesionalno shvatam sve obaveze, pa tako i u ovom slučaju - istakao je srpski plej za TELEGRAF.

 

Jović osim Aleksandra Raškovića, koji je skoro ušao u konflikt preko medija sa Duškom Vujoševićem, ima još jednog menadžera koji mu, za sada, nije rekao ništa o Zvezdi.

 

 

- Zvanično ne znam ništa. Ljudi su počeli masovno da me zovu. Onima kojima odgovorim kažem ''Da bar znam''. I jeste tako - objašnjava Jović, inače prvi Nišlija koji je zaigrao za nacionalni tim i tom prilikom biće mu priređen doček u centru Niša.

 

Podsetimo i to da je Jović pre dve godine kažnjen oduzimanjem kapitenske trake radničkog nako što je navodno javno podržavao Zvezdu u derbiju protiv Partizana.

 

(Telegraf.rs/M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    16. septembar 2014 | 19:32

    Odlična pojačanja za sad.Namazano doveli Kalinu pre svetskog jer posle ovakvog izdanja otimali bi se evropski kubovi za njega...Podržavao zvezdu protiv tudjmanovog kluba!Jovicu delijo takvi nam trebaju.sa Kalinicem koji je sada postao zver od igrača,Dangubicem,Markusom,Dzenkinsom i uvek pozrtvovanim Jakom kidacemo u krcatoj crveno-beloj areni!jedva čekam!

  • Doka.cz

    16. septembar 2014 | 18:31

    Dobro nam dosao,nadao sam se tome ovih dana,Covke care nas!!!

  • Banja Luka slavi titulu !

    16. septembar 2014 | 19:43

    Znaci dolazis :) treba nam plej koji ce mijenjati vilijamsa, rebic je mlad i neiskusan mora u neki drugi tim gdje ce biti prvi plej ili bar imati 20min po mecu. U svakom slucaju cekamo te brate :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA