Totenhem savetuje navijače: Pazite se džeparoša u BG, ne nosite obeležja, taksisti varaju!

Klub iz Londona preduzeo sve mere kako bi sačuvao nekoliko stotina pristalica na vrućem gostovanju u Srbiji

  • 18

U četvrtak nas očekuje spektakl u Beogradu. Na premijeri ovogodišnje Lige Evrope, Partizan će u srpskoj prestonici dočekati engleskog predstavnika Totenhem. Ovom gostovanju prisustvovaće i veliki broj navijača londonskog kluba.

Iz tog razloga, na zvaničnom sajtu Totenhema su se pojavile korisne informacije za sve pristalice "Spursa", a evo koje su savete dobili:

- Navijači koji putuju u Beograd, trebalo bi obavezno da obiđu centar grada, koji se nalazi oko ulice Kneza Mihajla. Tu će naići na mnogobrojne restorane, prodavnice i barove, ali moraju biti pažljivi, jer ima dosta džeparoša. Centar je udaljen oko dvadesetak minuta vožnje od aerodroma.

- Kad stignete na aerodrom obavezno se dogovorite s taksistima o ceni, pre nego što uđete u vozilo. Budite svesni da postoji veliki broj prevaranata, pa obavezno uzmite vozilo koje je označeno sa"TX" pored broja tablica.

- Srpska valuta je dinar i bilo bi dobro da funte ili evre odmah po dolasku na aerodrom promenite u dinare. Sto dinara iznosi 0,67 penija. Ako ne stignete na aerodromu, menjačnice imate svuda po gradu, a kurs je veoma sličan.

- Partizanov stadion je sagrađen 1943, ali je u potpunosti renoviran. Naši navijači će biti smešeteni u sektoru H, koji je dobro izolovan od ostatka tribina. Treba obratiti pažnju da nema velikog broja ugostiteljskih neposredno pored stadiona. Redari na stadionu će vas detaljno pretresti i neće vam dozvoliti da unesete na stadion stvari poput upaljača ili sitnog novca, ali ćete to moći da pokupite po izlasku.

- Za navijače Totenhema biće organizovan prevoz iz centra grada - od Studentskog trga do stadiona Partizana. Autobusi će kretati na dan meča od 17.15 do 17. 30. Svaki autobus će imati svog vodiča u odlasku, ali neće u povratku. Stadion je otvoren od 17 časova.

- Srpska policija strogo predlaže našim navijačima da u centru grada ne nose obeležja kluba. Policija će biti prisutna u centru grada, na prilazima i oko stadiona. Sve zastave i transparenti će biti detaljno pregledani na ulazu na stadion i one ne smeju imati verski, sektaški ili politički sadržaj.

(M. Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miksi

    17. septembar 2014 | 13:31

    I jos jedan savet Usati Pehar mozete videti na Marakani ... da i onaj drugi iz Tokija ..

  • Bunt

    17. septembar 2014 | 12:23

    Sta jel neko treba da se uvredi,pa dzeparosa i lopova na svakom koraku, na tvu ih ima po ceo dan ,nisu im rekli da ih kod nas zovu politicari, a cuveni nasi dragi i dobri taksisti posle splavova i splavarusa postace znak Bga sramota, ee gde mi zivimo i cudimo se ovakvom tekstuu

  • Patrik

    17. septembar 2014 | 13:16

    Kakvi dzeparosi, sve strance opominju za dzeparose u Srbiji, ko da su svi dzeparosi u Srbiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA