Englezi poludeli zbog transparenta zbog kog Partizan može da bude kažnjen! (FOTO)

Brojni britanski reporteri primetili su transparent na meču Partizan - Totenhem, na kom je stajala antisemitska poruka

  • 54

Zbog transparenta koji se pojavio među navijačima Partizana tokom meča Lige Evrope sa Totenhemom (0:0), srpski vicešampion mogao bi da popije kaznu od UEFA.

Naime, brojni britanski reporteri primetili su transparent, koji bi trebalo da bude parodija na logo slavne serije "Mućke" (Only Fools & Horses), a na kom je stajala antisemitska poruka.

Posle utakmice su britanski novinari negodovali i pitali menadžera Totenhema Maurisija Poketina da li je video transparent.

- Nisam ga ni video, ali to su loše stvari. To ne bi trebalo da se dešava na fudbalskim utakmicama - rekao je kratko Poketino.

Da ironija bude veća, na ovom meču je bila pristuna poruka koju UEFA forsira u svojoj kampanji "Ne rasizmu" i "Poštovanje".

Podsetimo i da su navijači Partizana pre početka meča skandirali "Škotska, Škotska" u vidu provokacije zbog refernduma o nezavisnosti i potencijalnom odvajanju Škotske od Velike Britanije. Potom se  na tribinama pojavila i škotska zastava...

NAVIJACI PARTIZANA SA SKOTSKOM ZASTAVOM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zainteresovan

    18. septembar 2014 | 23:14

    A zasto je to antisemitska poruka? I kakve veze ima Skotska zastava pa to je priznata zemlja sa svojom zastavom i obelezjima?!

  • CIK

    18. septembar 2014 | 23:09

    Pa sta ?! zato i nas najvise volim, zato sto smo ludi bre !

  • Ex sns

    19. septembar 2014 | 00:03

    Treba kazniti Partizan izbacivanjem iz takmicrnja.Ako ne mogu da obuzdaju te kriminalce na tribinama,ne treba ni da igraju u Evropi.Treba izbaciti Partizan i ja se nadam da ce to da se desi! Jevreji su nasa braca po krvi i to je velika uvreda taj transparent ! Budale na tribinama nisu Srbi,to su kriminalci i narko dileri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA