UEFA o Partizanu: Novčana kazna ili suspenzija stadiona!

Kako se navodi na sajtu UEFA, na sastanku će biti reči o rasističkom ponašanju na tribinama, ulasku navijača u teren, upotrebi pirotehničkih sredstava i lasera

  • 7

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) raspravljaće 3. oktobra o incidentima na utakmici Partizan - Totenhem u prvom kolu C grupe Lige Evrope.

Kako se navodi na sajtu UEFA, na sastanku će biti reči o rasističkom ponašanju na tribinama, ulasku navijača u teren, upotrebi pirotehničkih sredstava i lasera.

Grupa navijača Partizana želela je sinoć da isprovocira fudbalere Totenhema transparentom u stilu logoa iz čuvene britanske serije "Mućke", odnosno "Only fools and horses", aludirajući na to što klub iz Londona ima veliki broj pristalica među Jevrejima.

Partizan bi mogao da bude kažnjen na različite načine, novčano do suspenzije stadiona ili zatvaranja njegovih pojedinih delova na narednim utakmicama.

Beogradski klub u međuvremenu se izvinio zbog incidenta i osudio ponašanje grupe navijača. Partizan je takođe podneo i krivičnu prijavu protiv N.N. lica koje je unelo transparent na južnu tribinu.

Sinoćnji duel između Partizana i Totenhema u prvom kolu C grupe Lige Evrope završen je bez golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    19. septembar 2014 | 20:24

    Pošto Englezi nisu uspeli da pobede mbogo slabiji tim sad žele da skrenu temu stoga. I naravno nas će da kazne kao i Čavića kad je nosio majcu Kosovo je Srbija ali naravno na primer Šaćirija nisu kaznili kada se ogrnuo zastavom Kosova.

  • ja

    19. septembar 2014 | 18:53

    Haha ma da treba izbaci klub zato sto su neki ljudi nekulturni i nije im mesto na stadionu. Ma samo promeniti zakon ko god da pokusa ztvor kzana 3-5 godina i to ne izlezavanja nego fizickog rada. Kao sto je nekad bilo tucas kamen na golom otoku. Pa ce se znati da se cene sta se sme a sta ne sme a ne ovo ko sad sve parama mozes da kupis. I da zakon bude za svih isti. A ne zkanjavati klub za sta je on krvi ko zna mozda je to neki zvezdas ili navijac drugog kluba namerno da nasteti klubu. Hvala bogu kamere imaju pa nek se privede pocinilac. A jos nesto ja tu nebi krivo i kaznjavao klub vec drzavu.

  • Jagodinac

    19. septembar 2014 | 21:24

    Podmetačina!!! Podmetačina i bolesna mržnja, ali ne prema jevrejima, već prema Partizanu. Verujem da je neko ovo i dobro organizovao i malo platio u odnosu na štetu koju je naneo i Partizanu i Srbiji. Komentari u stilu “Izbaciti iz LE”, “10. God. Bez Evrope lagano samo deri uefa!”, do “dušebrižničkih” komentara “Partizanovaca”: “Treba nas izbaciti iz takmicenja, dok se takve budale ne odstrane iz svega sto ima veze sa sportom ne treba ni da igramo”. I na kraju umesto zaključka: “Kako ste došli do evrope,tako ćete i da izletie. neće uspeti toletova prevara veka”. Volim Partizan ali poštujem Zvezdu, njene fudbalere i prave navijače. Siguran sam da tako rezonuju i navijači Crvene Zvezde jer sam video njihove čestitke upućene Partizanu nakon utakmice sa Tetenhemom. Istraga treba da utvrdi i pohapsi pre svega nalogodavce, a zatim i sve učesnike ove klasične nameštaljke koja pokušava da skrene pažnju sa velikog uspeha Partizana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA