Da li je ovo organizovano menjanje trave u srpskom fudbalu? (VIDEO)

Izgleda da su packe i kritike iz UEFA urodile plodom, jer je počelo veliko sređivanje na srpskim stadionima

  • 2

Izgleda da je u srpskom fudbalu pokrenut trend promene infrastrukture na stadionima, a prvo što se radi to je promena trave. Posle kritika i packi koje je dobio FSS iz Evrope o kvalitetu travnjaka na srpskim stadionima, izgleda da su i Savez i klubovi shvatili da moraju početi sa promenama.

Partizan je osetio na svojoj koži kritike za travu koja na stadionu u Humskoj nije promenjena godinama zbog čega su u petak počeli sa kompletnom zamenom travnate površine. Međutim, crno-beli nisu jedini koji su počeli sa sređivanjem igralita u svojoj kući, jer su to isto odlučili da urade u Radu.

Istog dana kao u Humskoj i na Banjici je počela zamena trave na stadionu, a reporter Telegrafa je bio na licu mesta i snimio kako teku radovi. Za sada nemamo informaciju do kada će biti završeni, ali svakako da bi trebalo pozdraviti ovakav potez i poželeti da im se uskoro priključe i ostali klubovi koji će početi da rade na sređivanju svojih dvorišta.

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    19. septembar 2014 | 21:43

    Srećno Rad! Stadionu vratiti staro ime, još jedna tribina i pun gas !!!

  • Ranko

    19. septembar 2014 | 20:20

    Ako je ovo stadion za prvu ligu,onda kod nas definitivno treba ugasiti fudbal..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA