Trava na kojoj je Partizan nadigrao Totenhem otišla u istoriju! (FOTO) (VIDEO)

Počela rekonstrukcija travnate podloge u Humskoj *Radovi bi trebalo da budu završeni do 2. oktobra

  • 29

Veliki radovi u Humskoj na stadionu Partizana. Dan posle meča sa Totenhemom u Ligi Evrope, kao što je najavljeno, počela je rekonstrukcija travnate podloge.

Trava na stadionu Partizana nije menjana deset godina, pa je ovaj dan izuzetno bitan, jer će fudbaleri crno-belih, ali i reprezentacija Srbije imati vrhunske uslove za igru.

Kamioni, bageri, kopači, radnici na stadionu u Humskoj počeli su svoj posao od ranih jutarnjih sati kako bi radovi bili završeni do zakazanog termina, 2. oktobra.

Reporter Telegrafa bio je na stadionu u Humskoj, gde je porazgovarao sa radnicima, koji su objasnili koje će sve faze u rekonstrukciji proći teren fudbalera Partizana.

- Prvo ćemo skinuti travu, što planiramo da uradimo u prva dva dana. Zatim ćemo razvući automatski sistem za nalivanje, nasipanje peska, friziranje treseta, fino nivelisanje, dodavanje hraniva i na kraju postavka novog zdravog busena iz Mađarske - rekao je jedan od radnika.

Stadion FK Partizan Rekonstrukcija trave, trava892

Fudbaleri Partizana zbog radova u Humskoj će u 7. kolu JSL, kada se sastaju sa OFK Beogradom, zameniti domaćinstvo sa klubom sa Karaburme, jer će radovi biti u toku.

U vreme posete Telegrafa radovima u Humskoj nije bilo nikog od čelnika kluba, ali je osoblje sa stadiona bilo tu kao "nadzor", kao i da majstorima skuva kafu, donese vodu.

Dobra atmosfera na početku radova verovatno je prouzrokovana i dobrom igrom i rezultatom crno-belih na startu takmičenja u Ligi Evrope, kao i od samog starta nove sezone.

(P. Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveta trava

    19. septembar 2014 | 18:18

    Ovo je SVETA trava .na njoj je skovano 6 titula za redom i sedma koju je Tole poklonio zvezdi da se klub ne ugasi.bila bi sramota da se Zvezdana preseli u javnu kucu jer koga bi onda Partizan zio-gu.Prema tome .Geylije uzmite svaki od vas ove trave pa trk na pijacu i prodajite posto je ipak sa Srpskog Hrama Sporta...i jedno pitanje ??? Kad vi mislite malo zaviriti u Evropu osim sto idete gledati Partizana ??

  • nikola

    19. septembar 2014 | 14:48

    A sto se cekalo celo proslo leto ?

  • Nenad

    19. septembar 2014 | 14:26

    Jos jedna sansa da se zarade pare je propustena.Sve zahvaljujuci nasoj "perfektnoj" marketing sluzbi na celu sa teta Snezom.Umesto da uzmu tu travu ili jedan deo nje i prodaju je na komade,kao sto je nedavno uradio splitski Hajduk,oni ce je baciti ili sta vec.Only fools&horses PFC!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA