Da li kafica na Marakani znači da će Džajić ''izaći na crtu'' Karadžiću?

Legenda crveno-belih, čovek za kojeg se vezuju najveći uspesi najtrofejnijeg srpskog kluba, Marakanu i održao radni sastanak u momentu kada je procurela informacija da bi Džajić mogao da se kandiduje za predsednika FSS

  • 2
Dragan Džajić, Slaviša Kokeza, Zvezdan Terzić Foto: crvenazvezdafk.com

Za dva i po meseca nijednom,a zatim je Dragan Džajić, u vrlo kratkom roku, dva puta posetio prostorije Crvene zvezde. Prvi put je samo svratio na Marakanu, dok je u ponedeljak i popio "radnu kaficu"sa Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.

Možda se prvo svraćanje može povezati sa Terzićevom izjavom da su Džajicu vrata u Zvezdi uvek otvorena i da bi trebalo da preuzme funkciju počasnog predsednika, ali ovo drugo je daleko od časti i počasti, a ulog bi mogao da bude veliki - kandidatura treće Zvezdine zvezde za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

Zaključak koji se sam nameće, s obzirom na trenutnu situaciju na relaciji šampion Srbije -FSS. Podsetimo, Zvezda je dala rok Tomislavu Karadžiću od 30 dana da se povuče sa funkcije predsednika Saveza, a tako nešto je najavljeno jos u martu, ukoliko se neke stvari ne promene, a po Zvezdinom misljenju očigledno nisu.

- Nemam ništa protiv da Dragan Džajić bude kandidat za predsednika FSS. Neka me pobedi ako može, ali u demokratskoj proceduri i na skupštini Saveza. On je veliko fudbalsko ime, ali ne znam da li je to njegova ideja ili ljudi iz Zvezde - istakao je nedavno Tomislav Karadžić.

Ovo nije pri put da se Džajić pominje kao potencijalni presednik FSS, pošto je i pre hapšenja nezvanično bio jedan od kandidata. Tada je legendarni fudbaler neočekivano ''ispao iz trke'' za fotelju, govoreći da vrlo dobro zna ko mu je namestio hapšenje.

Isto tako i Zvezda je nekoliko puta pokušavala da ''skine'' Karadžića sa mesta predsednika FSS, ali nikada do sada nisu javno izlazili sa imenom kandidata koji bi mogao da mu se suprostavi. Doduše, nisu ni sada, ali informacija, da bi upravo Džajić mogao da bude ''kec u rukavu''crveno-belih, nekako je procurela.

Rok od 30 dana polako teče i vreme je da se najtrofejniji srpski klub i FSS konačno ''obračunaju''. Da se jednom stavi tačka na sukob, zbog dobrobiti srpskog fudbala.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Žika

    22. septembar 2014 | 17:47

    Znači u državi Srbiji nikom nije stalo do boljitka fudbala...

  • David

    23. septembar 2014 | 09:38

    Tako brate slika u tim lepim foteljama poslusaliste me ne u onim belim flekavim sa pikslama po stolu u sred soortskog drustva. Ajmo zvezdo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA