ŽELJKO OBRADOVIĆ: Nisam ja zvezda, ja sam Partizan!

Proslavljeni srpski stručnjak dao zanimljive odgovore hrvatskim medijima, a bilo je i mesta za šalu

  • 15

Gde god dođe, Željko Obradović izazove veliku pažnji javnosti. Takav slučaj je bio i u Zadru, gde je popularni ''Žoc'' gostovao sa svojim Fenerbahčeom i gde je dao zanimljiv intervju hrvatskim medijima.

Već na samom početku razgovora šaljivim tonom je odgovorio novinarima na konstantacij da je 'zvezda gde god da se pojavi''.

- Nisam ja zvezda, ja sam Partizan - istakao je Obradović, koji je hrvatskim medijima otkrio ono što je za TELEGRAF početkom 2014. godine, a to je odakle mu nadimak ''ŽOC'':

- Kada je 1973. Kićanović kao član reprezentacije bivše SFRJ postao prvak Evrope, mi klinci jako smo se palili na košarku, jer je Kićan bio naš Čačanin. Šutirali smo do iznemoglosti, a kada bi lopta ušla "bez koske" mi bismo vikali "svaka cepa". Kako je meni to dosta dobro išlo jedan mi je prijatelj rekao da sam Željko Obradović Cepač, a to je vremenom preraslo u Žoc. Danas me tako zovu i jako volim taj nadimak.

Obradović se, takođe, osvrnuo i na uspeh Aleksandra Đorđevića i košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Španiji.

- On je preuzeo reprezentaciju Srbije pun samopouzdanja, voli taj posao i preneo je tu želju na igrače. Na kraju su svi iznenađeni, pa i oni sami, krajnjim dometom jer je postigao velik rezultat u situaciji u kojoj se to nije moglo očekivati - rekao je Obradović u razgovoru za Večernji list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. septembar 2014 | 20:07

    Xxaaxxaaa..LEGENDA SVETINJE,NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE IKADA,VOJNIK NAJVECE KK INSTITUCIJE SRBIJE SVIH VREMENA !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Mysun

    22. septembar 2014 | 20:30

    Eto zašto Čačak zovu gradom košarke..

  • Kiza

    23. septembar 2014 | 10:10

    Alo ciganijo, mozeta samo da patite sto nikada u vasoj istoriji niste imali takvog trenera. I kao Zvezda i sada kao FMPCZBGD ili kako se vec zoveze. A ni sami ne znate kako vam se zove klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA