Partizan protiv OFK Beograda ni u Humskoj ni na Karaburmi!

Meč ova dva tima igraće se na neutralnom terenu na stadionu Obilića, a predviđeno je i da prolećni duel bude odigran na ovom stadionu

  • 21

Zbog radova na stadionu Partizana i menjanja kompletne trave, crno-beli su prinuđeni da svoje mečeve JSL igraju izvan Humske, odnosno da menjaju domaćinstvo samo sa OFK Beogradom, a taj meč je, po prvobitnom planu, trebalo da se odigra u nedelju 28. septembra.

Ipak, to se neće dogoditi zbog dve stvari. Prva, svi mečevi JSL će najverovatnije biti odloženi zbog Gej parade, a u slučaju i da se igraju, Partizan neće biti gost na Karaburmi nego domaćin na stadionu Obilića.

- Nisam dozvolio zamenu domaćinstva, jer smo se protekle sezone „opekli” sa promenom, posle toga je bio opšti haos. Ovako je pravedno, nema povlašćenih igra se na neutralnom terenu - istakao je direktor Superlige Srbije, Vladimir Bulatović, i dodao:

- To nije tražio OFK Beograd, ovo je bila isključivo moja odluka, kao direktor Super lige imam pravo na to. Utakmica je visokog rizika, tako da i iz tog razloga mora da se igra na Vračaru.

To automatski znači i da će se prolećni duel ovih klubova igrati na Vračaru, kada OFK Beograd zvanično bude domaćin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcko

    22. septembar 2014 | 23:43

    A da nije to Terzic trazio???

  • Doktor

    23. septembar 2014 | 00:00

    Najbolje da se partizan napokon vrati kući. U Zagreb...i onako ga u Srbiji prati najviše 10ak hiljada navijaca. Tamo ga više vole. Krv nije voda...

  • ks

    23. septembar 2014 | 08:37

    Sta ima veze gde se igra, pregazicemo OFK kao plitak potok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA