Pavlović bolestan od ljubavi prema Partizanu! (FOTO)

Posle slike koju je Saša Pavlović okačio na Instagramu, otpimizam navijača Partizana da će se sjajni bek vratiti u Humsku, ne jenjava

  • 50

Voli Saša Pavlović Partizan. U to nema sumnje! Sjajni košarkaš okačio je na svoj Instagram profil sliku crno-belog srca uz poruku "Bolesni od ljubavi", a to je odmah podgrejalo nade pristalica kluba iz Humske.

Navijači "Parnog valjka" su odmah zasuli porukama Pavlovićev profil sa željom da ponovo obuče crno-beli dres, a videćemo da li će do toga i doći.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    23. septembar 2014 | 15:26

    Kako ti rece jednom prilikom kada si dosao: "Pojavila se bojazan da Partizan nece biti prvak". E, sad stvarno ima bojazni. Ne zbog ovih sto se pojacavaju parama drzavnih obeznika, vec zbog onih koji evidentno zele zlo Partizanu. Potrebniji si nam nego iko ikada! Sa tobom u timu, ko god da igra, jaci smo zq 50%. U ime svih Grobara jedno veliko molim te!

  • VUJA THE STROB

    23. septembar 2014 | 15:17

    SALE ZA JEDNU SEZONU POSTAO SI LEGENDA. VRATI SE DA BOLI CIGANE!!

  • Bata Kole

    23. septembar 2014 | 15:32

    U razgovoru sa nekim Sasinim prijateljima dobio dam informaciju da je realno da ponovo zaigra u Partizanu, on ceka da vidi koja ce jos pojacanja stici, jer ne zeli da igra u slabom timu koji nema ambicije da osvaja trofeje. Novac nije problem, odbio je mnoge bogate ponude, cak i iz Kine. Interes mu je i da zivi u Beogradu zbog dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA