Tuča navijača Spartaka i CSKA kakvu nikada nisu imali Grobari i Delije! (VIDEO)

U Rusiji se često organizuju i dogovaraju tuče između pristalica rivalskih klubova, a ova je bila baš takva i naravno, nikakvo oružje nije dozvoljeno

  • 8

Ruski huligani su poznati širom Evrope po svom nasilnom ponašanju i tučama. Navijači rivalskih klubova, naročito onih iz Moskve, neretko se međusobno sukobljavaju i ugovaraju tuče jedni protiv drugih u kojima je zabranjeno korišćenje bilo kakvih sredstava osim ruku u nogu, tzv. "ferke".

Takvu su jednu tuču ovih dana organizovale pristalice Spartaka i CSKA iz Moskve u kojoj su se sukobili 5 na 5, a sve je snimljeno mobilnim telefonom. Naravno i ovde je čast bila iznad svega, tako da se ne tuku do iznemoglosti, već kada postane jasno da jedna grupa dobija, sve se prekida.

Podsetimo, da ovakve borbe organizuju i ruske navijačice, a Telegraf Sport je pisao o njima, a njihovi sukobi su često i brutalniji od muških.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trlababalan

    24. septembar 2014 | 13:56

    IIIIIIIII????????? Koja je poenta ovog članka???? Da se napaljeni klinci pošibaju i na ovaj način i dokažu da su bolji nego ovi majmuni?!?!!? Debilizam!

  • Johan

    24. septembar 2014 | 14:08

    Ovo odlično sportski fer nema niskih udaraca,podržavam ovaj sport.

  • Perica

    24. septembar 2014 | 13:49

    Degenerici...sta drugo ne mozes nista pametno ni ocekivati od polupismene pijane besposlicarske bagre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA