LJAJIĆ I SUBOTIĆ NEMAJU MENTALITET ZA SRBIJU! Selektor će ovim izazvati reakcije!

Neću da kvarim timski duh jer na pripremama vidim da svi igrači imaju želju... Njih dvojica nemaju taj mentalitet

  • 18

Nema Subotića, nema Ljajića, ali ni Miroslava Radovića, zbog čijeg izostanka su navijači na portalima posebno kivni posle saopštenog spiska Dika Advokata, za mečeve sa Jermenijom i Albanijom.

Holandski stručnjak koji je na debiju sa reprezentacijom remizirao protiv Francuske u prijateljskom meču posebna pitanja je dobio u vezi sa izostankom Nevena Subotića.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda i dalje nije na spisku "orlova", pa se navijači već neko vreme, s pravom pitaju: Da li je on završio s reprezentacijom Srbije?

Advokat precizan odgovor nema, osim:

- Imam osećaj da Subotić ne želi da igra za nacionalni tim, već da se posveti samo klupskim obavezama. Na pripremama sam video da svi igrači imaju želju da igraju za reprezentaciju, neću da kvarim timski duh.

- Ljajić i Subotić su dobri igrači, ali nemaju taj mentalitet - rekao je Advokat na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Hajat.

Na pitanje novinara da li misli da Subotić neće igrati dok je on selektor, Advokat je rekao:

- Komunicirali smo porukama i mejlovima. Stvari su veoma jasne.

Subotić je u septembru prošle godine tadašnjem selektoru Siniši Mihajloviću rekao da mu je potrebna pauza od nacionalnog tima i da hoće da se posveti obavezama u klubu.

Advokat je danas objavio spisak od 24 igrača na koje računa za mečeve sa Jermenijom (11. oktobra) i Albanijom (14. oktobra) na početku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Na tom spisku nije se našao ni Adem Ljajić, fudbaler Rome, kojeg je nekadašnji selektor Mihajlović predstao da poziva jer igrač nije želeo da peva himnu.

Advokat je, sa druge strane, na spisak uvrstio napadača Partizana Danka Lazovića koji je pre tri i po godine odlučio da se povuče iz nacionalnog tima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE JE PROBLEM

    1. oktobar 2014 | 16:08

    Vidić,Luković,Subotić,Lazović,Ljajić....nisu slučajno odustajali od reprezentacije.Vidić je odavno rekao da za ovakvu reprezentaciju ne želi da igra.On se borio,dolazio,žrtvovao,krvave glave završavao mečeve...a onda selektori zovu Pejčinovića,Tomovića,Rukavinu,Petrovića,Šćepoviće...izostaju igrači poput Matića (tada u to vreme),Sulejmanija....neće dakaljaju svoj ugled zbog menadžera i kruminalaca! TOLE ODLAZI!

  • Alija NP

    1. oktobar 2014 | 15:22

    Zašto Ljajić nema mentalitet a Danko ima pa Ljajić je za ovoga izmislio fudbal

  • Srb

    1. oktobar 2014 | 13:29

    Subotic je mogao da igra i za Nemacku i za SAD on je izabrao Srbiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA