KOSOVO JE SRCE SRBIJE: Ovako su Albanci ujedinili Grobare i Delije! (FOTO)

"U subotu da budemo složni na derbiju, da se ne prepucavamo međusobno, već svi u glas da grmimo: KOSOVO JE SRCE SRBIJE", piše u incijativi navijača Zvezde da se na predstojećem 147. večitom derbiju zaboravi na crveno i crno-bele boje

  • 92

Burna nedelja za srpski fudbal završiće se utakmicom domaćeg prevenstva, ujedno i najvažnijom za fudbasku javnost u Srbiji kad je u pitanju domaće prvenstvo.

U subotu se na stadionu u Humskoj igra 147. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a mnogi strahuju da li ćemo samo u nekoliko dana imati dva incidenta na istom mestu.

U utorak je prekinuta utakmica između Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za EURO 2016 zahvaljujući provokaciji s dronom koji je nosio zastavu "Velike Albanije". Kad je Stefan Mitrović uhvatio, na njega su nasrnuli reprezentativci Albanije, i tad je počeo apsolutni haos.

Postavlja se pitanje da li će nabijenu atmosferu iskoristiti huligani na predstojećem derbiju i izazvati nerede u subotu. Pogotovo jer smo nebrojano puta svedočili sličnim neredima.

Ipak, postoji inicijativa od strane navijača da do toga ne dođe. Na društvenim mrežama se poziva da se na derbiju pokaže zajedništvo između Delija i Grobara.

"U subotu da budemo složni na derbiju, da se ne prepucavamo međusobno, već svi u glas da grmimo: KOSOVO JE SRCE SRBIJE," navodi se između ostalog na jednoj od grupa koja okuplja navijače crveno-belih.

Ovo nije usamljen slučaj. I navijači Partizana pozivali da na predstojećem derbiju navijačke boje uopšte ne budu važne.

Tokom samog meča u utorak moglo je i da se čuje kako Sever i Jug "dozivaju jedni druge", pa je već tada mogla da se nasluti zajednička energija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mačak

    15. oktobar 2014 | 18:06

    Ovo je najpametnija stvar mi smo jedan narod to bi bilo EXTRA!!!

  • Djole

    15. oktobar 2014 | 18:05

    Da se desi cudo!

  • Ala

    15. oktobar 2014 | 18:43

    Napokon, Srbi, braco samo ovako mozemo protiv gamadi. Vidite da su oni svi ko jedan, ajde da mi dokazemo da smo jedan. Najezio sam se odma kad sam video ovu vest, Navijam za Partizan ali , delije svaka cast braco Srpska ! Velika Srbija, bice to pre nego ona mutirana vestacka tvorevina albanija. Mora se pojaviti ubrzo neko kao Dusan silni da malo podseti ostale ko je i sta Srbija , sveta zemlja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA