LALATOVIĆ: I Vidić je bio debitant pa je Zvezda pobedila Partizan!

Trener srpskog šampiona izneo očekivanja pred 147. večiti derbi protiv Partizana u subotu

  • 6

Sve je spremno za praznik srpskog fudbala u subotu kada će se u 147. večitom derbiju sastati Partizan i Crvena zvezda. S obzirom na to da su lideri na tabeli i da imaju uvodnih sedam pobeda, uz meč manje, crno-beli su prema rečima trenera šampiona Nenada Lalatovića i kapitena Nikole Mijailovića blagi favoriti.

Međutim, Lalatović podseća i na 118. derbi kada su crno-beli bili favoriti, ali je Zvezda sa nekolicinom debitanata slavila.

- Kada su igrali Vidić, Milovanović i Bogavac, bili su debitanti i oni su bili ogromni favoriti. Sva trojica su dali golove i mi smo pobedili. Idemo da pokažemo ''nevernim Tomama'' da ovaj tim ima kvalitet - rekao je Lalatović na Marakani i dodao:

- Derbi je praznik srpskog fudbala, nadam se velikoj podršci delija i našoj pobedi. Neće biti lako. Idemo prvoplasiranom koji ne zna za poraz. Ipak, derbi odlučuje momenat. Kako igrač ustane, kako se oseća i ko bude više želeo, pobediće. Siguran sam da će moji igrači izgarati i dati sve od sebe.

Mladi stručnjak će ima velikih problema sa povredama igrača. Petković neće igrati zbog povrede ukrštenih ligamenata, dok je i Rakić neizvestan za ovaj duel.

- Danas ću pričati sa Rakićem. Jako mi je žao zbog povrede Marka Petkovića i želim da se što pre vrati jer nam je jako važan. Znam ko će ga zameniti, ali neću sada da otkrivam, videće se u subotu popodne - istakao je Lalatović.

S obzirom na to da je u prethodnom derbiju Zvezda promašila dva penala, logično pitanje za kapitena Mijailovića je bilo da li će ponovo šutirati.

- Ja ne šutiram, šef je tako rekao. Ja ću iz daljine, sa penala mi je blizu - šaljiv je bio Mijailović koji je napomenuo da je partizan favorit, ali da to ne znači da Zvezda neće pobediti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. oktobar 2014 | 17:13

    E moj Tralalatovicu ,Zvezda je tad imala trenera a danas ima tebe.

  • Horejsio

    17. oktobar 2014 | 14:44

    Ovaj nije za trenera ima debilozne izjave.

  • Mirce

    17. oktobar 2014 | 18:54

    Nisi ti dorastao, kao igrac a kamoli kao trener.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA