Evo po čemu Grobari pamte Milana Mačvana! (VIDEO)

Krilni centar je u sezoni 2011/2012 nastupao za srpskog šampiona, a njegove partije te sezone u Evroligi bile su na visokom nivou

  • 3

Milan Mačvan po drugi put obući će dres Partizana. Krilni centar je na veliku radost navijača crno-belih, koji odlično pamte njegove nastupe u prvom mandatu,  odlučio da potpiše ugovor do kraja sezone sa srpskim šampionom.

Mačvan je prvi put nastupao za Partizan u sezoni 2011/2012, kada je crno-bele sa klupe predvodio Vlado Jovanović, a krilni centar je te sezone pružao odlične partije, naročito u Evroligi. Mačvan je prosečno postizao 15.3 poena i imao 8, 2 skokova, odnosno 2, 2 asistencije u najelitnijem klupskom takmičenju. Posebno se pamti njegova partija protiv Makabija u Beogradu.

Pored toga, Mačvan je imao i zapaženi učinak u osvajanju Kupa Radivoja Koraća, odnosno srpskog šampionata. Grobari ga po dobrom pamte i zbog toga što je bio veoma korektan u odnosu prema crno-belima oko dugovanja koje klub ima prema njemu, a to je više puta istakao i Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA