JOVIĆ ZA TELEGRAF: Naplatiću sve što sam promašio u derbiju!

Mladi napadač ističe da je svestan ''težine'' njegovih promašaja i dodaje da podrška trenera i saigrača nije izostala

  • 19

Teško je fudbalerima Crvene zvezde nakon poraza u 147. večitom derbiju od Partizana, ali je svakako najteže mladom Luki Joviću, koji je okarakterisan kao veliki tragičar meča. Najmlađi debitant u istoriji duela dva najveća srpska kluba imao je dve kolosalne prilike u prvom poluvremenu, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

Upravo zbog celokupne situacije, telefon mladog fudbalera je od jutra ''usijan''. Što zbog reči podrške, što zbog komentara na meč sa Partizanom. Upravo zbog toga Jović je samo kratko za Telegraf prokomentarisao svoj debi u derbiju i pomenute situacije iz prvog poluvremena.

- Izuzetno mi je teško posle derbija i činjenice da sam promašio dve ozbiljne prilike koje bi mom timu donele pobedu da sam ih realizovao, ipak to je fudbal i mi moramo da idemo dalje. Dobio sam podršku starijih igrača, trenera Lalatovića i kompletnog kluba - rekao je Jović za naš portal i nastavio:

- Hvala im na tome i siguran sam da ću ''naplatiti'' sve što sam promašio. Bilo mi je jako teško kada sam video da lota ide preko gola, ali i u Lukačeve ruke nakon mog šuta. Ja takve prilike ne promašujem, ali se sada i to desilo. Nadam se da se neće ponoviti.

Podsetimo, svoje viđenje meča sa Partizanom, za Telegraf,  dao je i mladi golman Predrag Rajković.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGOMIR

    19. oktobar 2014 | 14:07

    Dosta vise o tom "promasaju" , napisite vise istinu , da je postojao cist ofsajd, a drugi i nije neka sansa, iskosa, Partizan je imao 7-8 sansi daleko povoljnijih od te, ne zavaravajte vise te zavedene i omadjijane gubitnike.....

  • grobar do koske

    19. oktobar 2014 | 14:21

    Hoces,hoces,samo navijaci bludnice nikakve koristi nece imati od toga..samo ti i terza..xxaaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Horejsio

    19. oktobar 2014 | 13:40

    Jos ti papaje moras da jedes, ni sa 2-0 ne bi dobili, stizali smo mi i bolje od vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA