DIVLJAK NA TUNELU: Njega je Lalatović opsovao! (VIDEO)

Pojavio se snimak na kom se vidi da je jedan navijač najverovatnije Partizana skakao po tunelu po završetku 147. večitog derbija

  • 15

Nije se suzdržao Nenad Lalatović da pred uključenje u direktan prenos opsuje onoga koji je skakao po tunelu, u koji su ulazili igrači posle završenog 147. večitog derbija.

Trener Crvene zvezde nije znao da će se eto baš taj momenat pojaviti na internetu, s obzirom da nije bio u programu, a ekskluzivno za naš portal je opisao tu situaciju iz tunela.

Nedugo potom se pojavio i video klip, na kom se jasno vidi da jedan navijač najverovatnije Partizana divljački skače po tunelu, verovatno želeći da uplaši igrače crveno-belih, koji su u tom momentu ulazi u tunel.

Za ovakav potez se zaista ne može naći racionalno opravdanje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBG

    19. oktobar 2014 | 18:18

    ne trebaju nama albanci...dosta smo mi jedni drugima.sramota

  • Psihijatar iz BG

    19. oktobar 2014 | 18:37

    A najbolji i najstrasniji su ovi komentari "aha hahah hahaha haha" ....sta li je tim ljudima smesno na ovakvim klipovima?Ja sam ovo gledao sa tolikom dozom ozbiljnosti kao da je na klipu prica o Dostojevskom...kakve li umove gaje roditelji kuci koji se smeju na ovakve postupke ljudi koji su daleko daleko od bilo kakvog iole normalnog ponasanja?Uzas,molim psihijatre da ispitaju i ove sto se smeju a i ovog sto skace

  • Stari navijac

    19. oktobar 2014 | 16:36

    Ima li neko normalan u toj Zvezdi i Partizanu.Uz lopove u upravama nemojte ni ocekivati normalne navijace Cast pojedincima ,vecina na stadionu je za lecenje.Proslo je vreme pravih navijaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA