Nikolićeve reakcije na klupi tokom derbija - od očaja do najslađe sreće! (VIDEO)

Trener crno-belih se hvatao za glavu, širio ruke, hrabrio igrače i radovao se pobedi Partizana na 147. derbiju sa Zvezdom

  • 4

Partizan je savladao Zvezdu sa 1:0 u 147. derbiju i time zadržao maksimalan učinak u osam odigranih mečeva ove sezone u Jelen Superligi.

Trener crno-belih Marko Nikolić posle meča mogao je da bude zadovoljan pobedom, koja kako je rekao donosi najslađu radost navijačima i timu, ali ne izdanjem njegovih igrača u prvih 45 minuta meča.

- U prvom poluvremenu nismo radili osnovne stvari koje smo dogovorili. To nije bio nivo igre Partizana, ali smo u drugom poluvremenu dali gas - rekao je Nikolić posle pobede.

Trener crno-belih burno je reagovao pored klupe na svaki potez svojih igrača, širio ruke, bodrio aplauzima, hvatao se za glavu u trenucima totalne nemoći kada je pred Lukačevim golom Zvezda ređala prilike.

Nikolić je pokušavao da podigne ekipu, tera ih da izađu sa svoje polovine terena, što u prvom poluvremenu nije polazilo za rukom.

Ipak uvođenjem Živkovića i Pantića, kao i savetima u poluvremenu trener Partizana je uspeo da podigne svoju ekipu, koja se posle gola Drinčića povukla, a pogledajte kako je mladi stručnjak preživeo poslednje trenutke derbija i proslavio pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    19. oktobar 2014 | 20:35

    Čuj ređala Zvezda prilike...Koju si ti utakmicu gledao,molim te?

  • Grobar Cetinje

    20. oktobar 2014 | 01:00

    Nema vas cigani ?

  • Minotaur

    19. oktobar 2014 | 22:39

    Pa ne moze mucenik da napise, da zlezda nije imala pojma, nego mora nekako da bude neizvesno, kao nekakav derbi, kao borba i to ..... Pametnom dosta da pogleda suteve u okvir gola .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA