KARADŽIĆ: Albancima sa klupe naređeno da započnu tuču! Imamo dokaze!

Prvi čovek FSS istakao da poseduje snimaka gde se vidi kako je Džaka samo čekao signal sa klupe

  • 5

Polako se bliži i dan kada će Disciplinska komisija UEFA doneti odluku o eventualnim kaznama zbog sukoba na meču Srbija - Albanija, a predsednik Fudbalskog saveza naše zemlje Tomislav Karadžić tvrdi da ima ''keca u rukavu'' i napominje da su gosti jedini krivci za sve što se dešavalo u Humskoj.

 

Karadžić je istakao da FSS poseduje snimke gde se jasno vidi da je albanski fudbaler Talant Džaka sa klupe dobio signal da napadne Stefana Mitrovića.

 

- Postoji jedan veoma zanimljiv detalj na snimcima na kojima ćemo posebno obratiti pažnju, a planiramo možda da ga ubacimo u izveštaje koje ćemo poslati UEFA. Igrač sa brojem 14, Džaka, okreće se prema klupi pre nego što kreće po zastavu. I tek pošto dobija upustva sa klupe, on se zaleće na našeg Mitrovića, koji skida zastavu da bi se meč nastavio - rekao je Karadžić za Informer i dodao:

 

 

- Poslaćemo izjave o svemu što se događalo za vreme utakmice i posle nje. Pojava letelice sa zastavom ''velike Albanije'' izazvala je prekid i, da nije bilo toga, utakmica bi se završila u najboljem redu. Razgovarao sam i sa Platinijem koji je rekao da će UEFA doneti pravednu odluku.

 

Podsetimo, konačna odluka disciplinskih organa UEAF trebala bi da bude donesena u četvrtak 23. oktobra.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    20. oktobar 2014 | 10:25

    Nadrljacemo sigurno, a to sto mi nismo krivi to je nesto drugo,

  • Karađorđije

    20. oktobar 2014 | 08:56

    ..setite se samo Čave i oduzimanja medalje... Njima na dušu ide prekid utakmice političkom propagandom kao i izazivanje opšte opasnosti na "sportskoj priredbi" jer realno sve se super završilo, moglo je da bude mrtvih.. a to je po pravilima kazna 3:0za nas.. odbijanje da se tekma nastavi iako im je garantovana bezbednost (i od UEFA), takođe kazns 3:0 za nas.. imamo i mi svojih grehova, zašta očekujem jaku kaznu, ali realno sve ispod 3:0 za nas je POLITIČKA odluka.. kakvo ponavljanje, kakvi bakrači..

  • Kodar

    20. oktobar 2014 | 08:58

    Ma ne morate slati ni dokaze ni izjave ,ne morate ni lobirati ,sacekajte da vidite presudu komisije pa cemo se svi zajedno nervirati....vi ste sramota Srbije....FSS lopovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA