Da li je na ove golove Partizana mislio Lalatović kada je rekao da su postignuti uz pomoć sreće? (VIDEO)

Trener srpskog šampiona nekoliko puta apostrofirao da je tokom sezone fortuna bila na strani komšija

  • 13

Nekoliko puta tokom sezone moglo se čuti kako Nenad Lalatović napominje da Crvena zvezda nije bila miljenik sreće, dok je, s druge strane, Partizanu fortuna bili i više nego naklonjena. Tako je bilo i posle derbija kada je Nikola Drinčić na neobičan način savladao Predraga Rajkovića.

 

- Drinčić je šutnuo po sredini gola i to je bilo to. Igraju dobro, ali ih i sreća prati - rekao je Lalatović Mondu misleći na mečeve crno-belih protiv Voždovca, Čukaričkog i Lučana.

 

Da se podsetimo, Partizan je slavio protiv Voždovca rezultatom 3:1, iako je u 73. minutu gubio sa 1:0. Potom su usledila dva gola u nadoknadi vremena. Prvo onaj koji je postigao Volkov za 2:1, a zatim i beko Fofana u 95. minutu. Nekoliko puta mogli smo čuti od Zvezdinih igrača da ni Volkov sam nije znao šta je želeo u momentu kada je zatresao mrežu.

 

 

U petom kolu JSL na stadion Partizana stigao je Čukarički koji je nakon prvih 45 minuta vodio sa 2:1. Ipak, autogol u 53. minutu meča pogurao je crno-bele koji su i četvrti pogodak postigli nakon greške odbrane Čukaričkog

 

 

Neposredno pre derbija, partizan je gostovao u Ličanima gde je pobedio sa 2:1, ali je od poslednjeg trenutka strepio za pobedu. Najpre je Lazović povisio na 2:0, nakon početničke greške odbrane, da bi napadač Mladosti Frajdej promašio dve neverovatne prilike.  pogotovo onu drugu u samoj nadoknadi kada je sa pet metara, neometan, šutirao pored gola.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. oktobar 2014 | 21:15

    Nije. On nema sa cime da misli,da ima mozak ne bi bio u devastiranom klubu od sopstvenih legendi unistenom ! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Zemco

    20. oktobar 2014 | 19:44

    Da li je lalatovic sam i samo on i samo pobeda i samo on daje izjave i samo njemu nevalja i samo oni igraju i samo su oni nevini i samo brunda Covece uzmi casu vode bice ti lakse

  • Makarije

    20. oktobar 2014 | 19:47

    Blablatovic!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA