ŠOK ZA PARTIZAN: Vulićević van terena na duže vreme!

Desni bek Partizana, Miroslav Vulićević oštetio je prednji ukršteni ligament i zbog toga mu sledi duža pauza

  • 2

Nove glavobolje za Marka Nikolića i to velike. Jedan od najboljih igrača Partizana u ovoj sezoni, Miroslav Vulićević doživeo je neugodnu povredu u 147. "Večitom derbiju" i predstoji mu duža pauza.

 

To je za portal "Mondo" potvrdio i doktor crno-belih Ilija Rosić.

 

 

- Nikako nije dobro. Vulićević je protiv Zvezde oštetio prednji ukršteni ligament. Bio je na pregledima kod doktora Gavrilovića na Banjici i profesora Milankova u Novom Sadu. Čeka se još rezultat magnetne rezonance. Nije dobro - rekao je Partizanov doktor Ilija Rosić.

 

Desni bek kluba iz Humske ove sezone pruža odlične partije i ovo predstavlja veliki hendikep za tim Marka Nikolića, koji u četvrtak očekuje duel sa Bešiktašom u okviru Lige Evrope.

 

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. oktobar 2014 | 09:03

    Tako je to,kada igras sa timom koji je objektivno za 3 ligu,i sto se tice igraca,trenera,finansija,organizacije...putuj zvezdo i 3 liga je za tebe JAKA..!!! DRZI SE MIROSLAVE,BRZO NAM SE VRATI,JOS JACI,SA TOBOM U NOVE POBEDE,BRATE NAS !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Vlajko

    21. oktobar 2014 | 09:29

    Drz se kraljy

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA