TURCI STIŽU: Navijači Bešiktaša se slikali ispred stadiona Partizana! (FOTO)

Grupa od 6-7 pristalica turskog kluba stigla je u prestonicu Srbije već u utorak, a nisu propustili priliku da pecnu simpatizere srpske ekipe fotografijom sa svojom zastavom u Humskoj ulici* Još jedna velika grupa navijača je stigla u Beograd

  • 35

 

 

Navijači Bešktaša su proteklih dana pompezno najavljivali svoj dolazak u Beograd na utakmicu između njihovog kluba i Partizana u Ligi Evrope, a čak su smelo i obećali da će na tribinama razviti veliku zastavu Albanije kako bi isprovocirali domaće pristalice.

Ipak, čini se da je peckanje simpatizera istanbulskog kluba koji su poznati po svom, najblaže rečeno, ne baš primerenom ponašanju na stadionima već počelo i to sa prvom grupom njih koji su stigli u Beograd. Njih 6-7 su stigli u prestonicu Srbije u utorak, a već su otišli na stadion crno-belih i slikali se ispred njega sa svojom zastavom.

POsle njih u glavni grad Srbije je doletela još jedna, ali mnogo veća grupa fanova tima iz Istanbula koji su se odmah po dolasku slikali na begradskom aerodromu sa svojim obeležjima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    22. oktobar 2014 | 09:52

    Ja sam se sa zastavom Partizana slikao ispred stadiona Chelsea i Arsenala pa to nigde nisam objavio i istakao.Kao da je to neki podvig.

  • srbIN

    22. oktobar 2014 | 10:10

    Треба те турке потпуно смирити..Да сваки следећи пут када и пролазе кроз СРБИЈУ,да то чине на граници уплашености..

  • Pera

    22. oktobar 2014 | 09:13

    Ne razumem. Sta je neprimereno u tome sto su se slikali sa zastavom svoga kluba? I zasto je to provokacija? Koga to provocira? Pa nece valjda da nose zastave Partizana? Pa da li Partizanovi navijaci kriju svoje zastave kada igraju u gostima ili nose zastave Besiktasa po Istanbulu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA