VUJOŠEVIĆ O JUINGU: On nije ni bliže ni dalje Partizanu u odnosu na ostale igrače!

Trener srpskog šampiona nije isključio mogućnost o dovodjenju američkog plejmejkera

  • 10

Američki košarkaš Danijel Juing mogao bi da bude novo pojačanje Partizana, a trener Duško Vujošević nije potvrdio niti isključio tu mogućnost.

Vujošević je po završetku utakmice sa Banvitom (61:77) poručio da razume javnost koja želi da se srpski šampion što pre adekvatno pojača na poziciji plejmejkera.

- Taj plej nije ni bliže ni dalje u odnosu na druge slobodne igrače. Jasno mi je da mediji i javnost žele da se što pre nađe neko ko će odgovarati Partizanovom profilu, ali svakako javnost nije ta koja će određuje sastav i koga će Partizan da dovede - rekao je Vujošević i dodao:

- Ja bih voleo da sutra dođe neko, ali to nije realno. Pre svega tražimo nekog ko će svojim ponašanjem prema klubu, trudu i zalaganjem zaslužiti da igra, a ne imenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ala

    22. oktobar 2014 | 21:08

    Sta vise cekate. Limunadu ??? Da nas gaze neki nadr klubovi , izmisljeni klubovi dok se vi smilujete. Dajte te pare sto ste pokrsli i resavsjte to pitanje pleja, i vracajte Pavlovica jer ovo ne ide vise ovako . Ovo je blago receno katastrofa.

  • slo

    22. oktobar 2014 | 22:49

    Partizan je toliko radosti dao crno beloj fameliji ko niko sa ovih prostora!! Partizan je institucija.Dule ce to sklopiti kako treba da bude.onaj ko je gazio decenijama gaziče opet!

  • M.Dj

    22. oktobar 2014 | 22:36

    Nadovezujem se na poslednju recenicu, trazimo nekog ko ce da igra bez para... E moj Partizane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA