ODLUČENO: Nema odlaganja meča Partizan - Bešiktaš

Zvanična lica UEFA i dva kluba su bili saglasni da su se stekli uslovi da se utakmica odigra, a konačnu odluku doneo je sudija Paolo Macoleni koji smatra da je teren u zadovoljavajućem stanju da se na njemu igra fudbal

  • 23

Utakmica između Partizan i Bešiktaša u Ligi Evrope, ipak neće biti odložena, iako je za to postojala velika mogućnost, jer je teren u Humskoj tri sata pred početak meča bio potpuno pod vodom. Sudija Paolo Macoleni je doneo konačnu odluku da duel ipak, počne od 21h.

 

Ogromna količina padavina koja je pogodila Beograd u poslednja 24 časa dovela je u pitanje odigravanje duela između srpskog i turskog kluba, ali nakon više od dva sata zasedanja i nekoliko obilazaka terena, delegat Roland Ospelt je konstatovao da su uslovi dobri i da susret može da se igra, a njegov predlg je uvažio glavni arbitar.

 

Sa time su se složili predstavnici obe ekipe, kao i drugi zvaničnici UEFA, tako da nema razloga da se meč odloži. Utakmica između Partizana i Bešiktaša počinje od 21h.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA