POČELO JE: Navijači Bešiktaša palili baklje ispred hotela i lupali autobuse! (FOTO)

Grupa pristalica turskog kluba okupila se ispred hotela Jugoslavija i remetila javni red i mir paljenjem baklji, malo kasnije su krenuli ka stadionu pa su usput polupali autobuse koji su ih prevozili, ali je žandarmerija smirila situaciju

  • 9

 

Navijači Bešiktaša su počeli da podgrevaju atmosferu, iako nisu znali da li će se utakmica između Partizana i njhovog tima odigrati.

Baš kao što se i očekvalo ogroman broj pristalica turske ekipe je stigao u glavni grad Srbije, a nekoliko časova pre početka meča oni su počeli sa svojim uobičajenim stvarima koje čine na gostovanjima. Tako su isprede hotela "Jugoslavija" počeli da pale baklje i remete javni red i mir, kako se može videti na fotografiji sa foruma "AvangardaIN".

Inače, kako javlja "Mondo", prema njihovim izvorima policija je u centru grada, na Obilićevom vencu, nešto pre 18 časova zaustavila i privela grupu mladića za koje se pretpostavlja da su navijači Partizana.

Malo kasnije kada su išli ka stadionu navijači turskog kluba su usput lupali i autobuse kojima su ih vozili na stadion, pa je žandarmerija morala da reaguje i sprovede ih ka stadionu i smesti na severnu tribinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    23. oktobar 2014 | 19:36

    Kako stoje stvari, sve mi ovo pomalo lici na zelju FIFE da opravdaju odluku koju nameravaju da donesu protiv nas zbog incidenta sa Albanijom, zato hajde da im ne pruzimo tu priliku. Samo mirno, nicija nije do zore..

  • Srbin

    23. oktobar 2014 | 19:36

    Nase hapsite a njihove pustate da rade sta hoce,j***m ti ja drzavu vise

  • Aca

    23. oktobar 2014 | 20:32

    Zvezdas sam Ali molim grobare da ne nasedaju na provokacije Pobedite ih na terenu,i iskulirajte provokacije sa tribine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA