Odluka o meču Srbija - Albanija u petak u 12.30!

Povoljna okolnost po Srbiju je što je istekla dvogodišnja uslovna kazna, koju je imala zbog incidenata u Ðenovi na meču protiv Italije 2010.

  • 0

Sastanak Kontrolne i Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA) posvećen prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije završen je večeras u Nionu posle celodnevnog zasedanja, a odluka o epilogu i mogućim kaznama biće SAOPŠTENA u petak.

Kako je Tanjugu potvrdio generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Zoran Laković odluka bi trebalo da bude saopštena u 12.30 sati.

Tročlana komisija UEFA trebalo je da donese odluku danas, ali je odložena za sutra zbog obimne dokumentacije i dugotrajnog razmatranja dokaza dve delegacije kako bi "presuda" o konačnom epilogu bila pravična.

U Kontrolnoj i Disciplinskoj komisiji UEFA nalaze se predsednik Tomas Partl (Austrija) i članovi Žak Antenen (Švajcarska), Šandor Berži (Mađarska), Tomas Hea (Andora), Džim Stjerne Hansen (Danska), Hans Lorenc (Nemačka), Rudolf Repka (Češka), Džejms Šo (Severna Irska) i Žoel Volf (Luksemburg), a komisija koja odlučuje o prekinutoj utakmici broji tri člana iz pomenutog sastava.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA