Politika: Srbija i Albanija igraju novu utakmicu?

Tročlana komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) odlučila je da reprezentacije Srbije i Albanije odigraju novu utakmicu na neutralnom terenu, saznaje Politika od dobro obaveštenih sagovornika

  • 16

Beogradski list navodi da će tročlana komisija UEFA susret biti odigran bez prisustva publike, da će oba nacionalna saveza biti drastično kažnjena, a da se Fudbalski savez Srbije (FSS) neće žaliti na ovu odluku.

Sastanak Kontrolne i Disciplinske komisije UEFA posvećen prekinutoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije završen je večeras u Nionu posle celodnevnog zasedanja, a odluka o epilogu i mogućim kaznama biće saopštena sutra.

Kako je Tanjugu potvrdio generalni sekretar FSS Zoran Laković odluka bi trebalo da bude saopštena u 12.30 sati.

FSS se tereti zbog navijačkih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, korišcenja lasera, ulaska navijaca na teren i slabe organizacije meča, a Albanci za odbijanje da nastave utakmicu i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    24. oktobar 2014 | 01:57

    Pa Nije se Nista drugo I ocekivalo. Mi kaznjeni najgore a albanci prosli uz sedmicu na lotu. Uefa mafijoze

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    24. oktobar 2014 | 01:35

    U komisiji UEFA --austrija, švajcarska ,luksemburg, nemačka-----isti jezik, isti mentalitet, isti ciljevi----da se ne zavaravaju neki drugi savezi da će bolje proći od Nas >€>%

  • Karađorđije

    24. oktobar 2014 | 02:13

    BRUUKAAA...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA