Može li da proradi srpski inat? Kakve su nam sada šanse za EURO?

Pogledajte kakav je raspored "orlova" i koliko u stvari više ne smeju da kiksnu u kvalifikacijama, posle odluke UEFA

  • 17

Nema više sakrivanja. Srbija je izgubila tri boda, tako da pobeda od 3:0 nad Albanijom nam i ne znači previše, jer smo sad praktično osakaćeni u kvalifikacijama za EURO 2016.

Ne samo zbog toga što ćemo Dansku i Jermeniju dočekati pred praznim tribinama, jer iskreno, nismo ni očekivali bog zna kakvu posetu na ovim mečevima, ali činjenica da smo skraćeni za tri boda u neizvesno društvu, boli i to jako.

Nećemo se ovde baviti analizom kazni, ali hoćemo šansama ekipe Dika Advokata da se nađe na Evropskom prvenstvu za dve godine.

Dakle, startna pozicija Orlova od današnjeg dana je diskutabilna, s tim da računate da nam je gol razlika sada popravljena na 4:1.

Danska 4 boda (3 utaimice), Albanija 4 (3), Portugalija 4 (2), Srbija 1 (2), Jermenija 1 (2).

Prevedeno, kasnimo tri boda za Danskom i Albanijom koje imaju meč više i Portugalijom sa kojom imamo jednak broj odigranih utakmica.

Termini reprezentacije Srbije su takvi da nam je meč sa Danskom za manje od mesec dana možda biti ili ne biti za očuvanje nade za opstanak.

Ukoliko to u svoju korist reše Ivanović i ekipa, sledi serija ultra važnih mečeva u kojima kako zna i ume mora da proradi inat u reprezentativcima Srbije.

Gostovanja, vezana, Portugaliji i Danskoj praktično će da odrede finiš Srbije, da bi meč bez publike sa Jermenijom nosio bilo kakvu šansu Orlova da će 8. i 11. oktobar dočekati u nadi o plasmanu na EURO 2016.

14. novembar Srbija - Danska

29. mart Portugalija - Srbija

13. jun Danska - Srbija

4. septembar Srbija - Jermenija

8. oktobar Albanija - Srbija

11. oktobar Srbija - Portugalija

Pratite iz minuta u minut reakcije povodom kazne UEFA koja je debelo pogodila Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    24. oktobar 2014 | 12:28

    Iskreno, navijaci Srbije ce vise pomoci Srbiji ako svaku utakmicu bude igrala pred praznim tribinama! Da niko nije utrcao na teren i da nisu palili te glupe baklje, sad bi smo slavili sa 3:0 i mnogo se priblizili Evrposkom prvenstvu, ovako tesko! Hvala " navijaci"

  • ZA

    24. oktobar 2014 | 13:04

    Ma moze oni da se inate koliko hoce,kad nema ko da da gol.Lazovic ga sigurno nece dati...

  • srbija

    24. oktobar 2014 | 12:35

    Portugal ima 3 boda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA