Vučić o odluci UEFA: Krivi smo jer se nismo osmehnuli na provokaciju!

Premijer je dodao je da se uprkos kazni koju je UEFA izrekla FSS nada da će naš nacionalni tim igrati na Evropskom prvenstvu 2016. godine

  • 26

Premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić konstatovao je da mu je žao što su našoj reprezentaciji oduzeti bodovi, ali da odluka UEFA dokazuje da je Albanija bila vinovnik incidenata.

- Siguran sam da bi do kraja savladali Albaniju. Iz političkog ugla, jedna stvar je pošteno napravljena, a to je da se zna da je vinovnik incidenta albanska strana, jer su oni kažnjeni gubitkom tri prema nula - rekao je Vučić i dodao:.

- Mi smo krivi zbog toga što nismo uspeli da se uzdržimo i osmehnemo, i da na taj način prećutimo 'brutalnu političku provokaciju koju je i UEFA ocenila kao takvu - zaključio je premijer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adamo

    24. oktobar 2014 | 22:37

    Nasa najveca krivica je to sto smo srbi u Italiji nismo bili organizatori i samo zbog jedne osobe su nas kaznili a da je to bila Francuska Nemacka ili Engleska to bi proslo bez posledica sto znaci mali smo srbi smo. hvala puno fifi koja samo kaznjava male isto kao i u politici prava sramota za fifu.

  • KEKEC

    24. oktobar 2014 | 21:12

    To je tačno sa političkog gledišta, ali sa gledišta osećanja nije.

  • Alo

    24. oktobar 2014 | 21:35

    Vucicu vidis da je evropa nula ovo je politicki tamo.nemas prijatelje...dok ka istoku imas prvo rusi pakinezi arapi itd...batali eu covece nema tu leba za nas al ne treba da se svdjas sanjima saradjujte al ne tezi ulazak u eu...ta ce ti zakoni i recke sta trebas da menjas kod nas mi vec lose zivimo nema se para stavio si reforme za bolje sutra a eu isto ima svoje...batali eu saradjuj sa njima okreni se istoku samo rusi i kinezi vladaju svetom a ne amerika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA