TERZIĆ: Neka neko javi Karadžiću da je bivši predsednik FSS-a!

Prvi operativac Zvezde poručio je prvom čoveku srpskog fudbala da je samo formalno i dalje na toj funkciji i da se on ništa više ne pita

  • 31

Rat na relaciji Zvezdan Terzić - Tomislav Karadžić ne prestaje. Prvi operativac Crvene zvezde ponovo je krenuo u napad na predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali sada još oštrije poručivši  mu da je on već bivši prvi čovek srpkog fudbala i samo da o tome nije još obavešten.

Na pomalo komičan način, v.d. generalnog sekretara crveno-belih je u intervjuu za Informer izjavio da bi neko trebalo da saopšti Karadžiću da je on samo formalno na funkciji u FSS-u i da svi znaju da se ništa ne pita.

- Obavestite Tomislava Karadžića da nije više predsedik FSS. Svi to znaju, ali izgleda da to njemu nije rečeno. Njemu bi trebalo da bude jasno da je on samo na funkciji formalno i da su mu dani na mestu predsednika Saveza odbrojani - rekao je Terzić za Informer i naveo da njegovi saradnici žestoko rade na zadatku čiji je cilj svrgavanje Karadžića sa mesta na kome je.

- Radimo punom parom na teritoriji cele Srbije i ovog puta ćemo uspeti. Vodu, vatru i narod niko nije zaustavio. Nezadovoljstvo među ljudima je sve veće i niko ne želi više Karadžića na mestu predsednika FSS.

Terzić se šestomesečne suspenzije koja mu je izrečena od strane Disciplinske komisije FSS nimalo ne pridržava, a više puta je ponavljao da nema nameru da poštuje kaznu koju je odredio neko ko je deo Karadžićevog tima.

- Suspenzija koju sam dobio od njegovih organe me ni malo ne dotiče i ne želim da joj se povinujem. Uostalom, Ustavom je svakom čoveku u Srbiji garantovano pravo na rad i slobodu govora - kazao je v.d. genseka Zvezde i dodao da čeka Skupštinu Zajednice superligaša kako bi na njoj podneo ostavku na poziciju predsednika.

- Ja sam 1. oktobra preneo svoja ovlašćenja na potpredsednika Zajednice superligaša, jer nisam imao kome da podnesem ostavku. Ona se podnosi na Skupštini, a to znači da kada bude sazvana sednica Skupštine, ja ću na njoj i zvanično dati ostavku - pojasnio je Terzić svima koji mu zameraju što se još uvek nalazi na čelu ZSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KRAJ!

    30. oktobar 2014 | 00:47

    LJUDI OVAJ CE UNISTITI SRPSKI FUDBAL,I OVO MALO STO GA IMA, VERUJTE!

  • Moze

    30. oktobar 2014 | 00:34

    Ovo je dokaz kakav je nas fudbal, a posle se cude stobu evropi nemamo rezultata. Niko nikog ne postuje.

  • SOKO

    30. oktobar 2014 | 10:15

    Jel to Terzic što je bio pobegulja u Crnu Goru kad ga Srbija jurila za pare što je kao nije uzeo? Ajde Terzicu , povuci se zajedno sa Toletom, vi ste u milionima i oboicu Vas treba odstraniti iz Srpskog fudbala. Vi ste svako na svoj način predstavnici fudbalske "KOZANOSTRE"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA