PERIĆ: Ima još dosta prostora za napredak!

Pobedili smo kao tim i golovi nisu bili toliko važni. Ponosan sam na igrače, jer su bili u funkciji tima i na tome im čestitam, izjavio je Perić posle meča

  • 1

Vršilac dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da je ponosan što je pobeda nad selekcijom Crne Gore izvojevana timskih duhom. Srpski rukometaši slavili su večeras u Pioniru rezultatom 25:21, u prvoj utakmici 4. kvalifikacione grupe za prvenstvo Evrpe.

- Pobedili smo kao tim i golovi nisu bili toliko važni. Ponosan sam na igrače, jer su bili u funkciji tima i na tome im čestitam - izjavio je Perić posle meča.

On je odao priznanje i publici koju su, kako je naveo, igrači uspeli da motivišu i probude im impuls za pravo navijanje, uz čestitke selekciji Crne Gore na korektnoj i fer igri istakavši da je utakmica odigrana "u pravom sportkom duhu".

Perić je dodao da je Srbija mogla i bolje da odigra, da to nije bio posebno visok kvalitet, ali da je ono što je pružila bilo dovoljno za pobedu.

- Ima tu još dosta prostora za pobojšanje, potrudićemo se da neke ''crne rupe'' zatvorimo. Ne zaboravite da ekipa od maja nije bila na okupu. Najvažnije je da su oni puni želje da pruže nešto zajednički i da ostvare cilj i plasiraju se na evropsko prvenstvo  zaključio mje Perić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    29. oktobar 2014 | 23:46

    Sa Nikcevicem...Stojkovicem,Cuturom...ne kazem da su losi,daj mlade covece,Nenadica,Sesuma...Rnica...momci igraju najjace lige...mi se oslanjamo na veterane! Sa CG se mucimo do 45min. Smesno,svo ostali bi nas oduvali sa ovom igrom koju ti forsiras...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA