Vujošević objasnio zašto je davio još jednog igrača!

Trener Partizana se oglasio dan posle sramnog poteza na kraju meča u Jerusalimu

  • 76
KK Partizan - KK Banvit, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Potez trenera Partizana sa kraja utakmice protiv Hapoela u Jerusalima bacio je u senku odličnu igru njegovih izabranika i poraz u čijem su udela imale i sudije, ali i izazvao trenera crno - belih da se obrati javnosti dan posle, putem klupskog sajta.

Zanimljivo, Vujošević je u analizi meča u sredu uveče poptuno ignorisao ono što se dešavalo na pomenutom meču.

- Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećković, kada je zabranjena emisija "Utisak nedelje".

- Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim ono što mislim da je ispravno. Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku.

- Ti isti novinari, najčešće nemo prelaze preko piriča o teškoj ekonomskoj situaciji Partizana, o tome šta će se zbog toga dogoditi, upravo iz razloga što igrači ne mogu da budu plaćeni.

Ovo je pokušaj da se dobra igra Partizana i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući, jer ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog Amerikanca, bićemo još bolji, pa "zlo treba u semenu saseći - objasnio je Duško Vujošević.

Trofejni trener se dotakao i izjave Slavka Gaka.

- Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo "čitaj kako je napisano", dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona - rekao je Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šone

    30. oktobar 2014 | 14:21

    Ja sam pročitao ovaj tekst nekoliko puta ali i dalje ne vidim objašnjenje zašto je on nasrnuo na ovog mučenog dečka, jasno se videlo na njegovom licu da je izbezumljen i samo što nije zaplakao, ovo može da ostavi traume i posledice na Andriću...

  • DELIJA ZAUVEK

    30. oktobar 2014 | 13:53

    Dve kofe lekova dnevno preporucujem!

  • Patrick

    30. oktobar 2014 | 13:54

    Nisam ni mislio da ces priznati krivicu i izviniti se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA