Šta se dešavalo u svlačionici posle Vujoševićevog hvatanja za vrat Andrića? (VIDEO)

Atmosfera s parketa prenela se u svlačionicu. Dule je psovao, vređao, vikao, ali se nije izvinio Andriću (dok Bogdanu Bogdanoviću jeste odmah posle napada, u junu ove godine), a igrači su ćutali, nemajući argumente i hrabrost da mu se suprotstave

  • 56

Košarkaši Partizana bili su nadomak podviga u Izraelu, blizu prvih bodova u trećem kolu Evrokupa, ali im je pobeda izmakla u poslednjim sekundama susreta.

Ipak, ne priča se o veoma dobroj igri crno-belih, pošto je javnost ostala u šoku zbog nasrtaja trenera Duška Vujoševića na Mihajla Andrića.

Dok se jedni zgražavaju nad Vujoševićevim gestom, koji je još jedan u nizu sličnih "vaspitnih metoda", drugi ga razumeju, svesni s kakvom posvećenošću i strašću Dule pristupa košarci, što je i sam posle meče objasnio.

Pošto nije mogao da kontroliše bes i nezadovoljstvo zbog već viđene pobede, trener je Andrića, koji je pre toga pogrešio u odbrani, još na terenu uhvatio za vrat, dok su Milutinov i Bogdanović nemo gledali.

Atmosfera s parketa prenela se u svlačionicu. Dule je psovao, vređao, vikao, ali se nije izvinio Andriću (dok Bogdanu Bogdanoviću jeste odmah posle napada, u junu ove godine), a  igrači su ćutali, nemajući argumente i hrabrost da mu se suprotstave.

Situacija se malo smirila za vreme konferencije za medije, na kojoj izraelski novinari nisu postavljali pitanja u vezi s nasrtajem.

Budući da je povratak u Beograd zakazan za četvrtak kasno uveče, nije teško pretpostaviti kakav su dan proveli košarkaši Partuzana u Izraelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. oktobar 2014 | 19:56

    Svi VELIKANI su za zivota bili "razapinjani na krst" od (ne)ljudi tadasnjice,sto zbog nerazumevanja,neshvatanja,kratkovidosti u nacinu razmisljanja,sto zbog zlobe i pakosti,zavisti i ljubomore,tako je i sa nasim savremenikom Duletom-VELIKANOM I MAGOM sada...Sve ce mu oprostiti,osim VISEDECENIJSKOG USPEHA SA NAJVECOM SRPSKOM SVETINJOM-PARTIZAN-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Dus

    30. oktobar 2014 | 20:16

    Ko je očekivao da se izvini?Neko ko davi svoje igrače vjerovatno nema neki kućni odgoj.

  • Chicago

    30. oktobar 2014 | 19:28

    Mislim da je ovaj čovek prešao granicu zdravog razuma.Pitam se samo jel ovi momci imaju roditelje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA