KARADŽIĆ: Terzić je pubertetlija željan medijske pažnje!

Prvi čovek srpskog fudbala odgovorio je v.d. generalnog sekretara Zvezde rekavši da se uopšte ne uzbuđuje zbog njegovih priča i da nije zabrinut za svoju poziciju

  • 9

Nije mnogo trebalo Tomislavu Karadžiću da odgovori na nove "otrovne strelice" koje mu je uputio Zvezdan Terzić kada je rekao da je on već bivši predsednik Fudbalskog saveza, a da o tome još uvek nije obavešten.

Prvi čovek srpskog fudbala je odmah dan kasnije uzvratio v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde i u izjavi za "Informer" nazvao ga "nalickanim pubertetlijom" koji je željan medijske pažnje.

- Terzoiću je najbitnije da bude sređen, nalickan, da obuče odelo, stavi kravatu i slika se za novine, a ni on sam ne veruje u ono što priča. On daje izjave čisto da se pojavi u novinama i stvarno ne znam šta mu je. Ponaša se kao neki pubertetlija - kazao je Karadžić za "Informer".

U crveno-belom taboru su otvoreno krenuli u misiju koja ima za cilj da se Karadžić skloni sa mesta predsednika, a ona je započeta lobiranjem po regionima u unutrašnjosti, ali takve stvari ne brinu prvog čoveka FSS-a koji kaže da nikakve kadrovske promene neće dozvoliti u strukturama regionalnih saveza.

- Čuo sam da je zajedno sa Kokezom lobirao u Vojvodini i uopšte nisam zabrinut. Znam da su nudili neka radna mesta porodicama članova Skupštine FS Vojvodine, ali sve njihove priče o lobiranju i smenama biće završene za sedam dana, jer će svi regioni doneti Statute sa odlukama koje su donete na Skupštini FSS-a, a u skladu sa time promene će biti moguće tek za godinu dana.

Karadžić očekuje i da Terzić podnese ostavku na emsto predsednika Zajednice superligaša, ali i ne dodiruje ga previše njegovo odbijanje da prihvati šestomesečnu suspenziju koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS-a.

- Mi smo tražili da Zajednica što pre sazove Skupštinu jer samo njoj Terzić može da podnese ostavku i očekujem da će se to desiti. Što se tiče njegove suspenzije, mi ćemo sačekati izbore u Zvezdi u decembru da vidimo ko će dobiti koju funkciju, a onda ćemo pričati o njegovoj kazni - završio je Karadžić za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horejsio

    31. oktobar 2014 | 09:43

    Znam da su nudili neka radna mesta porodicama članova Skupštine FS Vojvodine. Evo šta oni rade da bi smenili Tomislava, prevaranti i lopovi, tačno se zna šta su im ciljevi kad pribegavaju ovim potezima.

  • grobar do koske

    31. oktobar 2014 | 09:21

    Xxaaxxaa..da se zna stariji !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Delija

    31. oktobar 2014 | 09:12

    Terzic zeljan medijske paznje a cela Srbija zeljna da ti odes ali tvoja zelja za funkcijom i malverzacijama jaca od icega , spasi Srbiju i odlazi , samo ti nemoj o necijim zeljama i postenju molimo te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA