ŠAPIĆ ODGOVORIO VUJOŠEVIĆU: Moja Zvezda uzima titulu!

Nakon što ga je Duko Vujošević prozvao na konferenciji za novinare, bivšem vatrpolisti nije trebalo previše vremena da mu odgovori

  • 33

Da li je novi medijski rat na pomolu i to između Aleksandra Šapića i Duška Vujoševića, a ovo kažemo jer su počela prepucavanja između njih dvojice?

Nakon što je bivši vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd prokomentarisao gest trenera Partizana kada je udario svog igrača Mihajla Andrića, a strateg crno-belih mu odgovorio na konferenciji za novinare, odmah se javio Šapić preko svog profila na Tviteru, gde je pokušao da "malo spusti loptu", ali i da pecne Vujoševića.

- O Duletu Vujoševiću kao treneru mislim sve najbolje i nikada ga neću uvrediti šta god on rekao o meni. Jako poštujem njegov rad i rezultate u sportu, a i vređanje i sprdnja nisu moj način komunikacije. Tim pre smatram da veliki treneri kao on, mogu da pogreše, ali ne bi smeli iste greške da ponavljaju, jer su idoli mladima i služe za primer mnogima u društvu.

- I sam sam često grešio u prošlosti kao igrač, ali sam se trudio, i i dalje se trudim da svakim danom budem što bolji i da kontinuirano radim na sebi i na svojim greškama, a ne da ih po svako cenu pravdam. Želim Duletu i Partizanu ubuduće sve najbolje zaista, jer su puno uradili za srpski sport. Ove godine ipak bih voleo, da se titulom na pravi fer i sportski način okiti moja Crvena zvezda. Sportski pozdrav - napisao je Šapić na svom Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DV

    31. oktobar 2014 | 15:21

    Ovaj je izgleda i zadnjih 13 godina ziveo u Nambiji.

  • deki

    31. oktobar 2014 | 18:00

    Posle 16 godina bez titule i budala moze do titule ,zar ne!.U stvari kkcz vise i ne postoji ,izvinjavam se FMP u.

  • Kiza

    31. oktobar 2014 | 18:14

    Samo mi reci koja Zvezda?ova lazna ili ona Mokina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA