MATIĆ: Klubovi iz Srbije da se ugledaju na Maribor (VIDEO)

Srpski reprezentativac oduševljen načinom na koji slovenački prvak funkcioniše i smatra da je rezultat 1:1 najpravedniji

  • 5

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da je nezadovoljan remijem protiv Maribora (1:1) u Ligi šampiona, ali poručio da je taj rezultat najpravedniji.

Slovenački šampion je golom Agima Ibraimija bio na korak od senzacije, ali je srpski vezista izjednačio rezultat 20 minuta pre kraja svojim drugim pogotkom u elitnom takmičenju.

- Naravno da nismo srećni remijem, nismo odigrali kako smo želeli, ali smo još uvek lideri grupe. Povećali smo prednost na tri boda u odnosu na Šalke i verujem da nećemo ispustiti prednost. Možda su mnogi očekivali laku utakmicu, ali mi nismo. Znali smo da je Maribor dobar tim, koji je bio odličan u mečevima protiv Sportinga i Šalkea - rekao je Matić za klupski sajt i dodao:

- Veoma sam srećan što je Maribor u LŠ. Iskreno, držaću palčeve da prođe dalje. Mnogi klubovi sa ovih prostora, na primer kao iz moje Srbije, trebalo bi da se ugledaju na Maribor i na uspehe koje postiže i da se razvijaju na taj način. Znam da je teško zbog finansijske situacije uopšte ući u LŠ i parirati najjačim evropskim klubovima, ali Maribor je pokazao da se sve to može postići i sa daleko manjim budžetom.

Čelsi se nalazi na prvom mestu grupe sa osam bodova, Šalke ima tri manje, dok Sporting i Maribor imaju četiri, odnosno tri boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačno !

    6. novembar 2014 | 12:21

    Maribor igra fantastično.Najjači klub trenutno iz bivše Jugoslavije!.Ali ubedljivo!

  • Proka

    6. novembar 2014 | 12:02

    Lako je Mariboru, nema Džaje i Cveleta, Ni Bjeke i Zeke. Maribor ulaže novac u stalno jačanje kluba, a ne u džepove pojedinaca. Kad je Zvezda bila evropski i svetski šampion, Maribor nije bio ni u drugoj ligi ondašnje Jugoslavije. Nije imao Savićevića, Prosinečkog, Pančeva, Mijatovića,Miloševića,Mihajlovića da ih proda za višemilionske iznose...pa je sad u LŠ. Partizan je u LE bez boda i datog gola, a Zvezda daleko od Evrope ko Srbija slanja ljudske posade na Mesec.

  • P.F.C.

    6. novembar 2014 | 11:40

    Najbolje da se ugledaju na zvezdu..duzna 60 miliona,nikom nista ne placaju.,ugasena,igraci joj nemaju za hleb a igraju super ligu. To je uspeh veci od ovog sto je maribor uradio. Sta je maribor za zvezdu? NULA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA