Lazović u 90. minutu promašio izjednačenje: Partizan poražen u Istanbulu uz prvi gol u Ligi Evrope! (VIDEO)

Ekipa iz Turske drugi put u dve nedelje savladala je crno-bele, ovog puta je bilo 2:1 *Marković strelac za crno-bele, Demba Ba dva puta za Bešiktaš

  • 58

Partizan je doživeo treći poraz u Ligi Evrope, drugi od Bešiktaša, ali i postigao prvi gol u ovom takmičenju! Turski tim je slavio sa 2:1, pa su crno-beli ostali na samo jednom osvojenom bodu. Partizan više nema ni matemačkih šansi za plasman u narednu rundu.

A moglo je da bude drugačije da Danko Lazović u 94. minutu nije pogodio prečku sa samo nekoliko metara! Pri rezultatu 2:1 napadač crno-belih je posle odbitka domaćeg golmana šutirao snažno, ali nije imao sreće.

Crno-beli su za samo pet minuta početkom drugog poluvremena upropastili, sve što su uradili do tada, kada su uspešno odolevali napadima domaćeg tima.

Nepotreban prekršaj Vojislava Stankovića u svom kaznenom prostoru posle čega je Demba Ba postigao gol iz penala, a zatim kontra domaćih i novi gol Senegalca, skupo su koštali crno-bele.

U finišu meča Saša Marković je udarcem sa ivice kaznenog prostora postavio je konačan rezultat.

Bešiktaš je sredinom prvog poluvremena igre preuzeo potpunu inicijativu, ali su na sreću po crno-bele prilike su redom promašivali Tore dva puta, Kavlak, dok je pogodak Sivoka glavom posle prekida u 27. minutu poništen zbog ofsajda.

Napadi crno-belih završavali su se uglavnom na sredini ili je lopta čim bi došla u posed Škuletića, Grbića, Ninkovića brzo postala plen domaćih igrača. Uspeli su crno-beli da izdrže do poluvremena da ne prime gol, ali su u periodu od 56. do 61. minuta igrači Bešiktaša dva puta savladali Lukača. I to oba puta Demba Ba.

Stanković je uklizao na Gokana Torea u kaznenom prostoru Partizana, a sudija je pokazao na belu tačku, odakle je siguran bio Senegalac.

Pet minuta kasnije Pantić je izgubio loptu u napadu crno-belih, a posle ove greške, Tore je povukao kontru dva na jedan, proigrao Demba Bu za 2:0.

Ulazak u igru Ilića, Lazovića i Živkovića uneo je promenu u igru crno-belih, a možda su ove izmene došle i kasno kada se pogleda konačan rezultat.

Partizan je zaigrao ofanzivnije, a napad u 76. minutu, kada je posle odbitka lopta stigla do Saše Ilića, koji je odložio do svog imenjaka Saše Markovića, krunisana je golom veziste crno-belih.

Najbolju priliku za izjednačenje Partizan je imao u 94. minutu, kada je iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora pokušao Drinčić, a golman Gonen odbio loptu, na koju je Lazović naleteo i pogodio prečku!

Bešiktaš je u Humskoj pre dve nedelje naneo najteži poraz crno-belima na domaćem terenu u evropskim takmičenjima.

Bešiktaš: Gonen, Kojbaši, Sivok, Franko, Mota, Tore, Kavlak, Hačinson, Ozjakup, Ba, Šahan.

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, Stevanović, Ninković, Marković, Drinčić, Grbić (od 67. minuta Živković), Pantić (od 64. minuta Saša Ilić), Škuletić (od 67. minuta Lazović).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kg

    6. novembar 2014 | 20:41

    BRAVO ,Partizan dao prvi gol u Evropi!Jad i beda!

  • mars

    6. novembar 2014 | 20:27

    Svi u liga europi igraju za bodove,samo partizan igra da postigne go.!

  • Slovenija

    6. novembar 2014 | 19:26

    Koliko ima gledalaca na stadionu toliko vredi partizan. Haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA