Vavrinka besneo na Mirku Federer? (VIDEO)

U polufinalnom meču Mastersa u Londonu između dvojice Švajcaraca, šampion Australijan opena se iznervirao zbog povika iz publike, a svedoci tvrde su oni dolazili od strane supruge jednog od najboljih tenisera u istoriji

  • 4

Sten Vavrinka i Rodžer Federer, dvojica sunarodnika, su veliki prijatelji, ali bi ta činjenica mogla da se promeni posle incidenta koji se dogodio u polufinalnom meču između njih dvojice. U trenutku kada je Vavrinka imao brejk prednosti u trećem setu i svoj servis neko iz publike ga je iznervirao, a francuski fotograf tvrdi da je to bila Federerova supruga, Mirka.

- Ne prilikom servisa, ne prilikom servisa - vikao je u tom trenutku Vavrinka, a čak je bio i krenuo prema tom delu publike odakle se čuo uzvik, ali ga je glavni sudija nagovorio da se vrati.

Da li je zaista Mirka Federer bila ta koja je ometala protivnika njenog muža, ne znamo, ali jeste činjenica da se Federerova loža nalazila na tom delu tribina koji je iznervirao Vavrinku. Federer je na kraju vratio brejk, spasao četiri meč lopte i domogao se finala protiv Novaka Đoković iz koga je morao da se povuče zbog povrede.

Vavrinka nije želeo posle meča da komentariše ta se dogodilo, a ono što brine sve u Švajcarskoj jeste da njih za nedelju dana očekuje finale Dejvis kupa sa Francuzima i pitanje u kakvim će odnosima biti dvojica njihovih najboljih tenisera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    17. novembar 2014 | 00:12

    MA KOGA TO UOPSTE ZANIMA

  • Dušan Petrov

    17. novembar 2014 | 00:46

    Srpska Posla. Navijanje je uvek dozvoljeno. Pa nismo u crkvi?

  • Dunja

    18. oktobar 2015 | 07:44

    Oh Mirka, Mirka, Mirka... Pa sto to radis?! Mozda bi Wawrinka I pobedio da ga ti nisi rasplakala. Budi oprezna sledeci put... Ja ti porucujem, Da te ne bi ljudi omrzli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA