ON PRAVI ŠAMPIONE: Ovaj čovek će od vas napraviti sportsku "zver"! (FOTO) (VIDEO)

Bivši šampion Srbije i sveta u bodibildingu Vladimir Jovanović jedan je od najboljih fitnes trenera kod nas, ali i u regionu * Posebnom metodom određuje masti u organizmu i priprema trening i ishranu koji će vas dovesti do savršenog izgleda za nekoliko mesecii

  • 38

Nekada je bio šampion Sveta u bodibildingu, a sada je jedan od najboljih fitnes trenera u Srbiji, a  verovatno i regionu.

Vladimir Jovanović, personalni trener i vlasnik fitnes centra CF "Vladica" i "Ladies" pre samo 20 dana demostrirao je svoje umeće na prvenstvu Srbije u bodibildingu fitnesu, bodifitnesu i bikini fitnesu.

Četvoro takmičara koje je on spremao osvojili su zlatne medalje na šampionatu Srbije u četiri kategorije Men fizik, Bodi fitnes i bikini fitnes žene. I što je još intrigantnije, ovo je svima bilo prvo državno prvenstvo na koje su izašli.

To je dovoljan razlog da se u svetu fitnesa već naziva guru za trening ishranu i suplementaciju.

On svojim klijentima posebnom metodom uz pomoć kalipera izmeri procenat masti u telu i na osnovu toga formira trening i ishranu koja dovodi do fenomenalnih rezultata.

- Ovo je bilo zapravo drugo takmičenje za njih, prvo državno prvenstvo, ali drugo generalno takmičenje jer su dve nedelje ranije izašli na Kup Jagodine gde smo osvojili dve zlatne i dve srebrne medalje.

- Prezadovoljan sam uspehom, a svi su bili zadivljeni celom pričom, jer smo bili prava ekipa od samog pristupa i ponašanja na bini i van bine.

- To je meni bio i cilj, da pokažemo koliko smo profesionalni, što su ostali prokomentarisali da je izgledalo kao da smo došli iz inostranstva  - objašnjava Jovanović za Telegraf.

Pogledajte video intervju sa fitnes guruom Vladimirom Jovanovićem

On je istakao da se kod njega u klubu  radi veoma profesionalno i da je to jedini klub gde se klijentima i takmičarima pristupa individualno sa kompletnom dijagnostikom telesne kompozicije.

- Sa rekreativcima radim godinama, i sam se takmičim šest godina, tako da sam svoje iskustvo sproveo na takmičarma. Kod nas niko ne radi tako ozbiljnu priču!

- Takmičari se spremaju za neki klub, ali se na njih ne obraća pažnja. Kod nas dobijaju punu pažnju, trening, ishranu suplementaciju, pratimo ih na svakom koraku - otkriva Jovanović i dodaje:

- Rekretivci takođe dobijaju sve to. Pristupa im se individualno i profesionalno, a obraća se dosta pažnje na motivaciju. Mnogo je bitno da se priđe klijentu na pravi način i pruži mu se motiv za trening i ishranu - objašnjava Jovanović.

Pogledajte trening sa šampionkom Srbije u bikini fitnesu Milicom Lazović

Jovanović otkriva za koliko mogu da se postignu vrhunski rezultati kod rekreativaca:

- Ako je cilj skidanje masti, i ako se osoba pridržava svega dogovorenog ona se skida 1% masti nedeljno, što  je 4 procenata mesečno ili 8 posto za dva meseca. Ako je cilj mišićna masa, onda to ide nešto sporije.

- Treba raditi postepeno i biti disciplinovan, a rezultati će doći sigurno - poručio je fitnes guru Vladimir Jovanović.

Od ove nedelje kreću i ekskluzivni tekstovi Vladimira Jovanovića na Telegrafu u vezi ishrane i treninga.

Pogledajte slike njegovih takmičara i sveće vam biti jasno

Ana Đorđević šampionka Srbije u Bikini fitnesu do 165 cm visine, poznatija kao Najseksi profesorka Srbije.

Milica Lazović šampionka Srbije u bikini vitnesu preko 165 cm visine

Nataša Ćirković šampionka Srbije u bodi fitnesu

Velibor Poček šampion Srbije u kategoriji Men fizik (telo za plažu)

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super

    17. novembar 2014 | 10:59

    Svaka chast na trudu i uspehu,ali ja stvarno ne pojmim kome je ovo privlachno i ko ovo radi svom telu? I za mushke a kamoli za zene?

  • Nemanja

    17. novembar 2014 | 10:23

    Do savrsenog izgleda za nekoliko meseci? To moze da izjavi samo neko ko nikada u zivotu nije trenirao...

  • Miran

    17. novembar 2014 | 12:17

    Nema tu zdravog treninga, sve sama hemija. Pa pogledajte face tih zena. Sa 24 izgledaju kao zreli muskarci. Fuj! Inace, poznato je da se takve zene dopadaju samo bilderima jer je njih pa da se ne lazemo 80% gej.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA