Zvezdini navijači napadnuti i u hali!

Turci provocirali sa albanskim i zastavama Bosne i Hercegovine, ali je na svu sreću sve završeno prozivkama, psovkama i sporadičnim gađanjem

  • 12

Dvorana Abdi Ipekči je kod Srba uglavnom izazivala lepa sećanja, posle Partizanove titule Evropskog prvaka, ili reprezentacije Jugoslavije pod vođstvom Svetislava Pešića. Međutim, posle dešavanja od petka uveče i ubijanja jednog navijača Crvene zvezde, mnogo toga će se promeniti.

Naročito kad vam dodamo info, da je nekoliko navijača napadnuto i u samoj hali koja je prema nekim procenama u petak primila oko osam hiljada navijača.

Kako saznajemo iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi, manje od deset pristalica crveno - belih koji su bili smešteni preko puta tribine sa najvatrenijim pristalicama (tačnije, na onoj tribini sa koje je glavna kamera snimala utakmicu) konstantno su bili prozivani na nacionalnoj osnovi, a u jednom trenutku je sve pretilo da pređe granicu.

Navijači Galatasaraja sa albanskim i zastavama Bosne i Hercegoivine su se opasno približili navijačima iz Beograda koji u tom trenutku nisu ni znali da je jedan život njihovih sugrađana ozbiljno ugrožen i, da se u poslednji trenutak nije uključila policija i okružila malobrojne Zvezdine navijače, pitanje je kakve bi scene usledile.

Završilo se sve gađanjem, vređanjem "Sirbistana", ali i skandiranjem "Kosovo, Kosovo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љути четник

    22. novembar 2014 | 09:55

    Spremite im docek, zastave kurdistana, sirije, GRCKE, da vas vidimo delije

  • BEN DELIJA

    22. novembar 2014 | 09:04

    E TURCI TURCI NEMAM RECI KOJE BIH OPISAO KAKO SE OSECAM MUKA MI JE

  • Marko

    22. novembar 2014 | 09:32

    Njihov mentalni sklop im i nedozvoljava vise od toga.Malogradjani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA