Veliki broj policajaca na ulicama, navijači se skupili ispred turske ambasade i Marakane (FOTO) (VIDEO)

Zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu, navijači traže da se počinioci uhapse i drastično kazne

  • 58

Revolitirani zbog ubistva Marka Ivkovića Jagode, navijači Crvene zvezde su putem društvenih mreža u subotu pozivali na zajedništvo svih navijačkih grupa kako bi se u nedelju krenulo ispred turske ambasade na proteste, gde se, kako reporter Telegrafa javlja, i okupio određen broj ljudi.

U Krunskoj ulici na Vračaru, kod turske ambasade, nalazi se veći broj policajaca i, za sada, oko nekoliko desetina ljudi koji su došli kako bi na miran način iskazali svoje nezadovoljstvo zbog ubistva navijača Marka Ivkovića u Istanbulu. Za sada nema nikakvih problema i narušavanja javnog reda i mira.

Takođe, navijači su se ispred Marakane okupili oko 12 sati kako bi krenuli prema centru grada, ali su se brzo razišli. Jake policijske snage su ostale u blizini centra, turske, ali i hrvatske ambasade. Na protestima se, prema najavi akcije, očekivao i veliki broj navijača Partizana.

Podsetimo, nakon pomena u Crkvi Svetog Marka, navijači Zvezde su u subotu već protestvovali ispred turske ambasade gde im policija nije dozvolila da priđu blizu same zgrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opametite se

    23. novembar 2014 | 12:30

    Najbolje što bi moglo iz ovoga da izađe je da se navijači kod nas opamete i da se međusobno ne ubijamo.Dakle prozivanja,navijanja i sl ok ali da nikad više Srbin ne ubije Srbina iz navijačkih strasti.Bar međusobno da stanemo sa prolivanjem srpske krvi kad već ovakve ne možemo da sprečimo.Svako od nas ima komšiju,druga,brata,kuma...koji navija za suprotni tabor.Opametimo se Srbi!

  • Laki

    23. novembar 2014 | 13:24

    Zar je Smrt Markova trebala da ujedini navijace.Udruzmo se i budimo slozni i po zlu i po dobrom.

  • Anonimus

    23. novembar 2014 | 13:11

    Ubico-kukavice najveca zar sa ledja da ga ubodes...zasto?Zasto nisi stao pred njega i pogledao ga u oci i uradio to,ne bi sigurno da si covjek to uradio...ne bih ti bila u kozi koja Bozija kazna te ceka...Pocivaj u miru Marko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA