ENIGMA PAVLOVIĆ: Vujošević rekao da mu se nije javio u nedelju!

Trener Partizana na konferenciji za medije posle utakmice sa Cibonom rekao je da se u toku nedelje nije čuo sa Sašom Pavlovićem

  • 8

Sudbina Saše Pavlovića i dalje nije poznata. Iako je trener Partizana, Duško Vujošević izjavio da će se u nedelju znati da li se bivši NBA igrač vraća u crno-beli tabor, informacija i dalje nema.

Vujošević je na konferenciji za medije posle utakmice sa Cibonom rekao je da se u toku nedelje nije čuo sa Sašom Pavlovićem.

- Nema novosti. Pavlović mi se nije javio do utakmice - rekao je trener crno-belih, a evo šta je rekao o samoj utakmici:

- Cibona polako kompletira ekipu, dobar su sastav i nisu slučajno dobili Krku i igrali na jednu loptu sa Cedevitom. Prvo poluvreme smo odigrali dobro i jako sam zadovoljan njime, a drugim sam manje zadovoljan. Mi smo šutirali tri od 16 za tri, od toga je bilo mnogo otvorenih pozicija. U poslednjoj četvrtini smo dali našem renomiranom protivniku, klubu velike tradicije, da pomisli da ima nade. Bilo je dobrih stvari, ali i stvari za popravljanje - rekao je Vujošević.

Predstavnike medija zanimao je Vujoševićevo viđenje tragedije u Istanbulu, gde je pre dve večeri, uoči susreta Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, na smrt izboden navijač crveno-belih, 25-godišnji Beograđanin Marko Ivković.

- Mnogo mi je žao što je izgubljen mladi ljudski život. To ne sme da se desi, Jednostavno ne sme. Ne sme ni Francuzu u Beogradu, od strane navijača Partizana, niti bilo gde drugde, bilo kome.Moglo je i nama da se dogodi to u Sofiji , ali nažalost dogodilo se sada.

- Žao mi je, pročitao sam da je taj dečko trebalo da završi fakultet i da uskoro postane ujak, pošto mu je sestra trudna. Država ne treba da demonstrira koliko je nekome lično teško i da se organizuju nekakvi marševi ka turskoj ambasadi. Ali, ne želim nikako da manipulišem ovom tragedijom, jer je izgubljen mladi život. Zaista mi je žao - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    23. novembar 2014 | 22:58

    Sta ste vi docekali da molite nekog da dodje i igra za vas sto bi trebalo kontra da bude jer vi ste neka institucija a ovamo samo sto ga nekjubite u du.....p.

  • KK Institucija

    23. novembar 2014 | 21:48

    Sad ce reci da ce odluku doneti sledece nedelje

  • Dača

    23. novembar 2014 | 23:02

    Sasa razmisli još jednom još je nedelja život je jedan partizan se voli a ti to isto znaš koliko i mi a kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek će te voleti grobari sa juga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA