BOLESNO: Na Fejsbuku nastavljeno skrnavljenje ubijenog navijača Zvezde! (FOTO)

Nepoznate osobe bolesno i monstruozno su napravile stranicu na društvenoj mreži koju su nazvali "Turčin ga napravio - Turčin ga ubio"

  • 39

Posle smrti navijača Zvezde Marka Ivkovića  u Istanbulu, društvene mreže se ne smiruju. Mnogo je onih koje pripadaju ljudima koji opravdavaju ubistvo ovog momka ( poput Albanaca) i skrnave njegovo ubistvo putem društvenih mreža.

Posle skandaloznih i monstruoznih slika na Twiteru gde su Turci stavili glavu krave umesto like Marka Ivkovića, nastavila se sramna kampanja i na Fejsbuku.

Tako je i nastala još jedna fejsbuk stranica pod nazivom "Turčin ga napravio - Turčin ga ubiona kojoj dominira slika srpske zastave koju gaze nogama.

Stranica je monstruozna jer je jedan mladić izgubio život u Istanbulu od strane navijača turskog kluba, a stranica je sakupila već 160 lajkova.

Pozivamo sve čitaoce Telegrafa koji imaju Fejsbuk profil da prijave ovu stranicu kako bi što pre bila ugašena!

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nodi

    25. novembar 2014 | 04:45

    Ja bih ugasio FB svima!!!! Da nestane sa kugle zemaljske. Vise je donio taj FB zla no dobra!!!

  • Brade

    25. novembar 2014 | 00:26

    Navijajte za klubove sporedno. Primarno je da svi napravimo od 3-5 dece, i onda nam niko nece moci nista. Za 20 god. ce nas biti 20 miliona!!! Pamet u glavu, tako se jaca nacija...

  • DELIJA ZAUVEK

    25. novembar 2014 | 00:05

    ПОКРЕТ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA