Novosađani paljenjem sveća odaju poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde!

U Novom Sadu će u utorak od 17 sati u centru grada biti organizovano paljenje sveća u čast Marka Ivkovića koji je ubijen od strane navijača Galatasaraja u Istanbulu

  • 0

"Novine novosadske" pozvale su Novosađane da u utorak od 17 sati u centru grada, kod spomenika Svetozaru Miletiću, zapale sveće i tako odaju poštu stradalom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

 

Na sajtu tih novina kaže se da se pozivaju Novosađani bez obzira na navijačko ili bilo koje drugo opredeljenje da odaju poštu Ivkoviću koji je, kako se navodi, mučki ubijen u Istanbulu pred košarkašku utakmicu beogradskog kluba i Galatasaraja.

 

 

- Pozivamo sugrađane da u utorak u 17 časova zapale sveću kod spomenika Miletiću u centru Novog Sada i na taj način ne samo odaju poštu, već iskažu i dostojanstvo, nacionalnu svest i revolt zbog ovog gnusnog i bezumnog zločina kao i još gnusnijih reakcija kako navijača Galatasaraja, tako i dela turske javnosti u danima nakon ubistva - kaže se na sajtu "Novina novosadskih".

 

Ivković je sahranjen u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

 

BOLESNO: Na Fejsbuku nastavljeno skrnavljenje ubijenog navijača Zvezde! (FOTO)

 

Navijači Olimpijakosa marširali i protestovali ispred turske ambasade u Atini! (FOTO)

 

STRAŠNO: Navijači Galate najavljuju nova klanja Delija i Grobara! (FOTO)

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA