Oštetio je Zvezdu protiv Radničkog, pa je suspendovan! (VIDEO)

Pomoćni sudija Srđan Milutinović napravio je evidentan propust na Čika Dači, kada nije dosudio ofsajd, a u nastavku akcije isključen je Bogdan Planić, štoper crveno-belih, što je otežalo posao ekipi sa Marakane da postigne gol

  • 7

Zvezda je oštećena u Kragujevcu (0:0) na meču protiv Radničkog u 13. kolu Jelen Superlige, kada je isključen štoper gostiju Bogdan Planić.

Doduše mladi štoper crveno-belih napravio je prekršaj za isključenje, ali je ovom događaju prethodila ofsajd pozicija napadača Radničkog Dragana Milovanovića, koju pomoćni sudija Srđan Milutinović nije signalizirao.

Odbor za analizu nije imao mnogo dileme u rešavanju slučaja iz Kragujevca, već je jednostavno usvojio izveštaj posmatrača Dragana Radulovića.

Bivši arbitar iz čačka nije imao dilemu da je Milutinović oštetio Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • konj

    26. novembar 2014 | 09:43

    Klasika, oštete Zvezdu pa suspenduju sudiju, a prethodno ga obezbede za godinu dana unapred. Kada bude smenjen Karadžić, i kada se predstavnici najvećeg kluba u Srbiji budu vratili u savez tada će se stvari popraviti, ovako očekujem istu situaciju u svakom drugom kolu

  • iskreni delija

    26. novembar 2014 | 10:57

    A o ostecenom Radnickom ni reci? Cist penal, ranije crveni...nista ni reci!

  • pop

    26. novembar 2014 | 10:48

    da nije iskljucen on bi sigurno dao gol.velika greska sudije kako je smeo to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA