Još jedan srpski klub želi da dovede Sašu Pavlovića!

Krilni košarkaš se nije javio Dušku Vujoševiću, a sada se iščekuje da li će odgovor dobiti ovaj ABA ligaš

  • 17

Navijači Partizana žarko žele da ponovo u crno-belom dresu vide Aleksandra Pavlovića, ali je uprava kluba iz Humske dobila žestokog konkurenta u dovođenju krilnog košarkaša.

Prvi čovek Metalca doktor Boško Đukanović izjavio je za "Žurnal" da je poslao ponudu nekadašnjem NBA igraču.

- Tačno je da sam zvao Pavlovića! Kada pomislim koga bih želeo u Metalcu od aktivnih velikih zvezda, samo dvojicu igrača imam u glavi - Sašu Pavlovića i Nikolu Pekovića. Želim Pavlovića u Metalcu i neću se predati dok želju ne ispunim. Njemu je mesto u srpskoj košarci, a verujem da je naša sredina najbolje mesto da ostavi neizbrisiv trag. Metalac se nekome čini malim klubom za njegov rejting, ali nije tako - po istoriji, ali i perspektivi mnogo smo veliki - rekao je Boško Đukanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. novembar 2014 | 15:57

    XXAAXXAA..Pa i to moze,posto je Dr, Bosko Djukanovic VELIKI FAN PARTIZANA..pa onda neka ga preusmeri u SVETINJU,kada izmiri bankovni racun SASE GROBARA i to neka bude njegova POMOC PREMA VOLJENOM KLUBU,ili DONACIJA..SVI GROBARI SLOZNO U GLAS,SASA PAVLOVIC JE SAMO NAS !!! Partizan-najveci brend Srbije !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Profesor

    27. novembar 2014 | 14:05

    Duhovit neki čovek ovaj Đukanović. Ali baš duhovit.

  • Lacazette

    27. novembar 2014 | 14:20

    Pavlovicu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA