Skandalozni Englezi: Šta bi bilo da se ovakav prekid desio u Beogradu? (VIDEO)

Pitanje je da li bi se engleski fudbaleri uopšte i vratili na teren da je neko od Grobara, na primer, uleteo na travu stadiona u Humskoj

  • 16

Neverovatna scena viđena je tokom prvog poluvremena meča Lige Evrope između Totenhema i Partizana gde su domaći navijači čak tri puta prekidali ovaj suret.

 

Dva puta do isteka pola sata igre, kada je predstavnik UEFE opomenuo domaćina da pojača obezbeđenje, da bi treći ulazak automatski značio zvaničan prekid i odlazak fudbalera u svlačionice na pet minuta.

 

Glavni krivci za ove prekide su svakako domaći navijači koji su u sva tri navrata uleteli na teren jureći fudbalere da se fotografišu s njima, a nekako se stiče utisak da se sve završilo kao da se ništa nije ni dogodilo.

 

Pitanje je da li bi se fudbaleri Totenhema i vratili na teren da se nešto slično dogodilo u Beogradu, a s velikim nestrpljenjem očekujemo da vidimo kakva će i da li će biti kazna UEFE. Podsetimo, Grobari su kažnjeni zbog antisemitskog transparenta u Humskoj.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pro recco

    27. novembar 2014 | 22:20

    3:0 za totenhem i bez grobara 10 utakmica eto to bi se desilo

  • Pera Kojot Genije

    27. novembar 2014 | 23:52

    Dozivotno bi nam zabramili da igramo, a oni mogu jer su europa a mi varvari ili ti ga balkanci

  • Hahaha

    28. novembar 2014 | 07:00

    Podrska iz Splita.da se to desilo bilo di kod nas ili vas kaznili bi nam i sahiste uvik smo mi balkanci divljaci zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA