Hrabri Partizan je mogao do boda, navijači Totenhema tri puta prekidali meč! (FOTO) (VIDEO)

Odlično su odigrali crno-beli i prikazali možda najbolju partiju u Ligi Evrope ove godine i to u duelu koji im ništa nije značio, ali su ipak pognutih glava napustili teren * Sudija Aranovski je prekinuo meč na 10 minuta zbog upadanja domaćih pristalica na teren

  • 15

Sreća ove večeri nije pratila hrabre, jer u suprotnom slučaju fudbaleri Partizana ne bi bili poraženi od Totenhema 1:0 na gostovanju u Engleskoj u jednom više nego uzbudljivom meču, u kome nisu imali šta da izgube, jer su se već oprostili od nastavka takmičenja u Evropi.

 

Utakmicu je ponajviše obeležio prekid, jer je sudija iz Ukrajine pet minuta pre kraja prvog poluvremena poslao igrače u svlačionicu, jer su domaći navijaču uletali na teren, što se na kraju ispostavilo kao marketinški trik, a mi smo se zapitali šta bi bilo da se to dogodilo u Beogradu.

 

 

Ipak, ni to nije bacilo senku na najboljih 45 minuta koje su odigrali izabranici Marka Nikolića ove sezone u Ligi Evrope, a imaju za čime da žale njegovi igrači, jer su stopostotne šanse promašili Lazović, Škuletić i na kraju Živković.

 

Bez mnogo respekta prema protivniku i sa puno hrabrosti i željom za nadmetanjem izašli su na teren igrači Partizana rešeni da se ne brane već da ravnopravo igraju sa jačim rivalom. Taktika Marka Nikolića se odmah oslikavala na terenu, a ona je išla preko Petra Grbića na desnoj strani koji je zadavao dosta muka defanzivcima Totenhema, kao i Danko Lazović.

 

 

Prvu veliku proiliku je propustio Škuletić već u destom minutu kada je delić sekunde zakasnio na centaršut Grbića, a onda je Lazović takođe posle asistencije Grbića odlično se snašao i oslobodio rivala, ali je šutirao preko gola. Najbolju priliku u prvom delu meča propustio je Škuletić, kada je na asistenciju saigrač iz napada izbio sam ispred Lorisa, ali umesto da šutira odlučio se na dribling i otišao previše u stranu.

 

Ipak, taj deo meča su obeležili upadi domaćih navijača na teren, a sudija Aranovski je u 40. minutu posle trećeg takvog uleta odlučio da pošalje igrače u svlačionicu, a onda ih je posle desetak minuta vratio na teren i završio prvi deo meča.

 

 

Naplata za te promašaje stigla je odmah na startu drugog poluvremena, jer je domaćin iz prve prave akcije došao do prednosti. Stambuli je odlično asistirao Soldadu koji je pogodio stativu, ali je začetnik napada naleteo na odbitak i poslao loptu u praznu mrežu.

 

 

Ovaj gol je presekao crno-bele koji su u tom trenutku izgubili samopouzdanje i njihova odbrana je počela da se povija pred napadima "pevaca" i da se ređaju šanse pred golom doličnog Lukača.

 

Posle petnaestak minuta ipak su uspeli da se konsoliduju i da ponov zaigraju onako kao sa početka meča, stvorili su i nekoliko polušrilika, ali Lazović i Živković ih nisu realizovali, dok su napadi domaćina bili mnogo opasniji.

 

 

Na kraju mogao je srpski tim do izjednačenja, ali je Loris odličnom intervencijom posle šuta Volkova glavom spasao svoju ekipu, mada je Živković odlično naleteo na odbitak, ali je bio isuviše iskosa da bi je ubacio u mrežu. Ruku na srce i "pevci" su mogli do drugog gola, ali se Lamela propisno obrukao, tako da je na kraju ostalo 1:0.

 

PROVOKACIJA ENGLEZA: Na tribinama i albanska zastava!

 

TOTENHEM - PARTIZAN 1:0

(Stambuli 50)

 

Totenhem: Loris, Vertongen, Kirikeš, Noton, Dejvis, Paulinjo (od 87. Vinks), Dembele (od 56. Dembele), Lamela, Lenon, Stambuli, Soldado (od 66. Kejn).

 

Partizan: Lukač, B. Ilić, Ćirković, Stanković, Volkov, Marković, S. Ilić (od 74. Marinković), Ninković (od 62. Živković), Grbić, Lazović, Škuletić (od 78. Kojić).

 

Grupa C:

 

Totenhem - Partizan 1:0

(Stambuli 50)

 

Asteras  - Bešiktaš 2:2

(Baraljes 72, Para 83 - Demba Ba 15, Tore 61, c.k. Hačinson 73)

 

Tabela: Totenhem 11, Bešiktaš 9, Asteras 5, Partizan 1.

 

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    27. novembar 2014 | 21:58

    Dal ce sad nama fifa da dodeli 3 boda???

  • 1312

    27. novembar 2014 | 21:56

    A da smo mi uslo bilo bi 3 0 i izbacili bi nas

  • Grobar M. Dj

    27. novembar 2014 | 23:14

    Svaka cast momcima na ovoj utakmici najbolja igra ove sezone steta zbog rezultata. Lukac je bio FENOMENALAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA