Zatvorena tribina najvatrenijih navijača Novog Pazara na utakmici sa Partizanom!

Zbog nesportskog ponašanja navijača Novog Pazara na utakmici sa Borcem, Disciplinska komisija FSS-a naložila je Novom Pazaru da u naredne dve utakmice zatvori severnu tribinu

  • 6

Neće biti vatreno u Novom Pazaru u nedelju, kao što se očekivalo. Nakon što je navijačima Partizana zabranjen dolazak na utakmicu, i tribina gde su smešteni najvatreniji navijači Novog Pazara biće zatvorena.

Zbog nesportskog ponašanja navijača Novog Pazara na utakmici sa Borcem, Disciplinska komisija FSS-a naložila je Novom Pazaru da u naredne dve utakmice zatvori severnu tribinu, što podrazumeva meč sa Partizanom, kao i utakmicu 17. kola sa Novim Pazarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    28. novembar 2014 | 11:22

    Hmm, interesantno: Novi Pazar u 17. Kolu igra protiv Novog Pazara....

  • Dragan

    29. novembar 2014 | 09:06

    Pitanje za Pazarce ??!! A sta bi se desilo kad vas klub gostuje u BG , na primer , a vi nebudete mogli da dodjete da ga bodrite . Kako bi vi to nazvali ???? Vi ste jedna gomila ljudi koji nemaju veze sa sportom vec koristite svaku mogucu priliku da promoviste vas etno-klero-nacionalizam uz obavezno mahanje sa turskom zastavom . P.S. trebalo bi da vas bude sramota i ja ne masem ovde u AT sa Srpskom zastavom jer smatram da to nije kulturno . Treba postovati svakog na svakom mestu.

  • pro recco

    28. novembar 2014 | 11:08

    Nesto pametno napokon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA