MIJAILOVIĆ: Traku mi je uzeo gazda kluba, Lalatović je pravi trener za Zvezdu!

Doskorašnji kapiten crveno-belih otkrio da je ražalovan odlukom nekog drugog, a ne trenera Lalatovića.

  • 13

Mnogima je prilikom izlaska fudbalera Crvene zvezde na teren stadiona u Kragujevcu upalo u oči to što se kapitenska traka našla na ruci Darka Lazovića. Doskorašnji prvi među jednakima, Nikola Mijailović istakao je da on nema mnogo veze sa novonastalom situacijom, baš kao ni trener Lalatović.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona rekao je da je traka velika odgovornost za Nikolu koji je veliki Zvezdaš i da imenovanjem Lazovića za novog kapitena želi da smanji pritisak sa Mijailovića. Međutim, iskusni defanzivac je to demantovao i šturo poručio da to i nije baš tako.

- Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten - odgovorio je Mijailović aludirajući verovatno na Zvezdana Terzića sa kojim je po nezvaničnim informacijama u sukob došao još tokom priprema u Belgiji kada je digao glas protiv izjave generalnog sekretara, da je finansijska situacija loša i da ko to ne može da shvati, može da ide iz kluba.

Odluka o promeni kapitena po rečima 33. godišnjeg levog beka Zvezde nije jedini slučaj u kome se ljudi iz Rukovodstva mešaju u svlačionicu.

Podsetio je na slučaj Predraga Đorđevića, koji će po svemu sudeći napustiti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci u klubu, bez ijednog zvaničnog nastupa.

- To je stvarno dobar momak, radio je pošteno i niko nema primedbe na njegov rad. Pričao sam sa trenerom Nenadom Lalatovićem o toj situaciji. Ne zna ko je doveo Đorđevića, on je letos tražio Cvetkovića...  U jednom trenutku rečeno mu je da ga ne stavi u tim i on je poslušao stav kluba - rekao je Mijailović za Mondo.

- Lalatović ni jednog trenutka nije gledao sebe, već stav Crvene zvezde. Od kada je došao, nije mu bilo bitno da napravi rezultat, već da ispuni stav kluba. Većina trenera to ne bi prihvatila- smatra Mijailović, koji je stao u odbranu svog trenera od kritika.

 

- Mlad je, ume da radi sa mladim igračima, kojima je i pružio veliku šansu. Od početka je ispuno sve što se od njega u klubu tražilo, ali rezultati su takvi, kakvi su. Zaostajemo šest bodova za liderom, međutim, nije kriv trener, niti smo mi igrači, već jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Ne igramo loše, ali nas baš neće gol - rekao je Mijailović i dodao:

- I dalje verujem da će Zvezda biti šampion. Biće teško, ali šest bodova nije nedostižna razlika. Videćete na proleće.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    28. novembar 2014 | 20:57

    U kosarci Covic,u fudbalu Terzic!? Ko kaze da nije stigla privatizacija!?Haha . Jadna li si zvezdo...

  • Dejan B.

    28. novembar 2014 | 20:00

    Terzić polako ali sigurno uništava Zvezdu

  • Lamine

    28. novembar 2014 | 21:07

    Videćemo na proleće ... Šta ? Kako ćete vi početi da igrate dobro i dobijate sve utakmice , pa i večiti derbi sa npr 2:0... Ili ćemo videti kako gazda tvog gazde radi iste stvari kao prošlog proleća ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA